Genre Dag Zoek  
 

Popquiz

18 jan
De langstlopende maandelijkse popquiz van Nederland (sinds 1998) speel je in Victorie! Deelnemers van 0 tot 100, alwetende professoren of gezelligheidsdieren, iedereen is welkom.

Geluids- en beeldfragmenten, onherkenbaar gemaakte platenhoezen, jeugdfoto's van popsterren, je kunt het zo gek niet bedenken of er wordt een ronde aan gewijd. Drankjes en iets te knagen haal je aan de bar, er wordt veel gelachen en je kunt nog mooie prijzen winnen ook!
Vertoningsdata
do 25 okt 21:00 Details Tickets
 

Wende

Singer/songwriter, theatermaakster, chansonnière, actrice, performer, producer, artist in residence bij het Koninklijk Theater Carré, Wende is het allemaal en helemaal. Ze ontwikkelde zich de afgelopen jaren als een van de meest veelzijdige artiesten. Ze heeft een scherpzinnige eigen stem, een gezonde hekel aan hokjes en trends en weet haar publiek diep tussen hart en ziel te raken.

Wende won al vele nationale en internationale prijzen waaronder twee Edisons en de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het beste theaterlied. Ze gebruikt het podium voor uitdagende, grensverleggende projecten waar taal, techniek en genre een verrassende rol spelen. Haar meest recente project MENS is een spraakmakend tijdsbeeld met spannende electrobeats en openhartige, breekbare liedjes. In 2018 werd de voorstelling bewerkt tot Wende haar eerste Nederlandstalige album en inmiddels toert ze voor het tweede seizoen langs poppodia, festivals en theaters.

Let op: dit is een staand concert.

Vertoningsdata
vr 26 okt 20:00 Details Tickets
 

Q-Music - Het Foute Halloween Feest!

Goed nieuws voor fans van Q-Music's Foute Uur! Q-Music the party is back, en wel met een special Halloween editie. 

Captain Jack, Why Tell Me Why, Linda, Roos&Jessica en de Vengaboys. Ze zijn misschien een beetje fout, maar ook onweerstaanbaar, superswingend en altijd goed voor een feestje. Vanavond is het helemaal raak: niet 1 maar 5 uur lang helemaal los op de allergrootste foute hits met Q-Music dj's.

Leeftijd 18+
Vertoningsdata
vr 26 okt 23:00 Details Tickets
 

Robben Ford

Blues-, jazz- en rockgitarist Robben Ford is een van de meest gerespecteerde gitaristen ter wereld. Hij werd vijf keer genomineerd voor een Grammy, speelde met artiesten als Miles Davis, George Harrison, Joni Mitchell, Kiss en Bob Dylan en maakte deel uit van de baanbrekende fusion groep L.A. Express.
Vertoningsdata
za 27 okt 20:00 Details Tickets
 

Heaven Presents: Yorick van Norden

Support: Mitch Rivers

Yorick van Norden maakte in 2015 zijn eerste geprezen album ‘Happy Hunting Ground’ als soloartiest, en werd met zijn single ‘Stranglehold’ uitgeroepen tot NPO Radio 2 talent. Na een geslaagde clubtour reisde de voormalige frontman van The Hype samen met Anne Soldaat door het land met hun muziekvoorstelling Unsung Heroes. Hij verzorgde de aftershow van Neil Young in Ziggo Dome en trad op bij twee succesvolle theatertours over The Beach Boys en The Summer of Love in samenwerking met Leo Blokhuis. Eind 2018 verschijnt zijn tweede soloalbum en is het tijd voor een clubtour.
Live speelt Yorick met Maarten Kooijman (Johan), Danny van Tiggele (Mister & Mississippi), Paul Bond (Dandelion) en Wouter Tol (Dandelion).

Vertoningsdata
za 27 okt 20:30 Details Tickets
 

Vunzige Deuntjes - Halloween Special

Alkmaar, hebben jullie ons gemist?
Op 27 oktober zijn we terug van even weggeweest met een extra speciale editie in het teken van Halloween! Meer info volgt snel.

Main: Vunzige Deuntjes
- Dieux Père
- Joey Mata
- Dj-Fano
- Levy
- Hosted by Don De Baron

Second: Hitmachine
- Bustin & Jieber

Leeftijd 18+
Vertoningsdata
za 27 okt 23:00 Details Tickets
 

Fastlove

Fastlove komt met een tribute to George Michael naar Victorie! Maak je klaar voor een onvergetelijke avond. De show slaat geen enkele publieksliefhebber over; Careless Whisper, Freedom, Faith, Father Figure, One More Try, Outside, Jesus To A Child, Kissing A Fool, al jouw favorieten komen aan bod.

Van de klassiekers van Wham tot de succesvolle hits tijdens de 80’s tot de goeie tunes uit de 90’s en noughties, zelfs het onweerstaanbare Flawless komt aan bod. De passie, flair en unieke sensitiviteit van George Michael worden overgebracht tijdens dit concert.

Vertoningsdata
zo 28 okt 20:00 Details Uitverkocht
 

Club Pussycat, What's New? - Electric Company, Moon Tapes e.a.

Club Pussycat: What's new?

Club Pussycat is een concept waarbij jij de kans krijgt om bands en artiesten te zien in de intieme setting van onze kleine zaal voordat ze zijn doorgebroken en alleen nog maar in ramvolle grote zalen staan te spelen.

Line-up:
Moon Tapes
Electric Company
3 Point Landing
Vertoningsdata
do 1 nov 20:45 Details Tickets
 

Judy Blank

Support: Gregory Ackerman

Met een koffer vol nieuwe liedjes over klein geluk, Louisiana en je draai proberen te vinden in de wereld is Judy Blank terug op de podia.
Judy Blank haar debuutalbum 'When The Storm Hits', die in 2014 uitkwam, kreeg een viersterrenrecensie in OOR. Kleurrijk ingevulde pianonummers, sterke melodieën en een krachtig, authentiek stemgeluid. Ze speelde op North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop, en reisde het land door met haar eerste clubtour.
Begin dit jaar kwam haar nieuwe single 'Mary Jane' uit, een voorproefje van het nieuwe album 'Morning Sun' die in september 2018 verschijnt.

“This young girl sang some songs that made my heart drum. If she was anywhere around me, I’d go see her ev’ry night.” – Seasick Steve

Vertoningsdata
vr 2 nov 19:30 Details Tickets
 

Club Guy & Roni en Slagwerk Den Haag: Mechanical Ecstasy

i.s.m TAQA Theater De Vest

Dit programma is een samenwerking met TAQA Theater De Vest

Feest en voorstelling ineen: ode aan de raveparty’s van toen.

Eind jaren tachtig veroorzaakte de opkomst van de dance een ware revolutie in de uitgaansscene. Internet bestond nog niet en alles werd met een ultieme do it yourself-mentaliteit uitgevonden, met de Amsterdamse RoXY als theatraal middelpunt. Club Guy & Roni en Slagwerk Den Haag laten feest en voorstelling dwars door elkaar heen lopen en brengen met ‘Mechanical Ecstasy’ een ode aan de raveparty’s van toen.
 
De muziek van Jan-Bas Bollen en Thijs de Vlieger, een van de drie drum-‘n-bass-helden van NOSIA, wordt live gespeeld door de slagwerkmannen. Elf dansers, een actrice en drie musici nemen het voortouw, maar werken ook samen met het publiek aan een bijzondere performance, waarin de repetitieve en hypnotiserende beats je de weg wijzen.
Vertoningsdata
vr 2 nov 21:30 Details Tickets
 

Procol Harum

Wie kent de nummer-1-hit A Whiter Shade of Pale van Procol Harum niet? Het lied was een internationaal succes en het trouwe publiek bleef groeien met de nummers Homburg, A Salty Dog en Pandora's Box. De Britse band ging de geschiedenis in als de wegbereider voor de progressieve rock.
Sinds begin jaren zestig zijn de muzikanten bij elkaar en door de jaren heen is de samenstelling vaak veranderd, maar zanger/pianist Gary Brooker en tekstschrijver Keith Reid zijn constanten. Met hun 50th Anniversary tour doen ze Alkmaar aan!

 
Dit is een staand concert.
Vertoningsdata
za 3 nov 20:00 Details Tickets
 

Alkmaars Talent 2018

Alkmaars Talent is dé talentenjacht van Alkmaar en omstreken. Dit jaar vindt de derde editie plaats. Honderd kinderen deden 13 en 14 oktober auditie in een aantal wijkcentra in Alkmaar. Een professionele jury koos hieruit de beste 22 acts. Zondag 4 november treden deze acts op bij ons in Podium Victorie tijdens de halve finale.

De jury bestaat
uit Wim van Bokhorst, Stephanie Klaver, Kim de Boer en Otto de Jong. Het wordt een gevarieerd programma met hiphop, zang, ballet, bandjes, musical, tapdans, modern en muziek. Luuk Ransijn, winnaar van Alkmaars Talent 2014 verzorgt een gastoptreden.

Ben jij benieuwd naar de jonge talenten van Alkmaar? Kom dan 4 november naar de halve finale in Victorie!

Vertoningsdata
zo 4 nov 14:30 Details Tickets
 

Level 42

Ze verkochten wereldwijd 30 miljoen albums, hadden 18 top 40 hits en verkochten Wembley Stadion 21x uit. Level 42 komt naar Alkmaar! Kom 7 november 2018 dansen op hits als 'Lessons in Love', 'Something About You', 'Leaving Me Now', 'Running in the Family' en 'Hot Water'. Tickets gaan donderdag 9 november online. Wees er snel bij!

Level 42 heeft een druk jaar achter de rug met 27 festivals, 37 uitverkochte zalen in Europa en een tour door Japan. En ze gaan het zeker niet rustiger aan doen. Volgens Mark King was de Sirens II Tour een groot succes; de band is niet alleen muzikaal gegroeid, maar ook in de manier waarop zij zich presenteren naar de fans. Ze hebben zichzelf herontdekt en zitten vol energie. In 2018 begint het volgende hoofdstuk: The Eternity Tour. De tour trekt door Europa en eindigt in de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen.

Bezetting:
Mark King (bas/zang)
Mike Lindup (toetsen/zang)
Nathan King (gitaar/zang)
Sean Freeman (saxofoon/zang)
Dan Carpenter (trompet/zang)
Nichol Thomson (trombone/zang)
Pete Ray Biggin (drums).  

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.
Vertoningsdata
wo 7 nov 20:00 Details Uitverkocht
 

De Dijk

8 november
Foto door Bob Bronshoff

De Dijk is meer dan een band. De Dijk is een baken. Je kunt zeggen: dat krijg je vanzelf als je het zesendertig jaar volhoudt, maar dat is te simpel. Bij Huub van der Lubbe en zijn mannen gaat het er vooral om hoe ze dat doen. Door nooit routine toe te laten, de geloofwaardigheid te bewaken en als groep altijd samen te vallen met het gevoel dat hun muziek verspreidt. Een gevoel dat alleen te omschrijven valt met grote woorden - hoop, gemeenschapszin, menselijkheid, een afkeer van cynisme - maar dat in hun liedjes steevast wordt teruggebracht tot tastbare proporties. Dat maakt het tot een hele geruststelling dat De Dijk nog steeds in een busje klimt om het land te doorkruisen.

De Dijk is in de loop der jaren uitgegroeid tot een band die elke Nederlander kent. Huub van der Lubbe en zijn mannen zijn zelfs opgeslagen in het collectieve geheugen van haast drie generaties muziekliefhebbers. 35 jaar na oprichting staat de band nog steeds met ontzettend veel plezier en uitzonderlijk enthousiasme op de planken. De Dijk is tijdens die dik drie decennia carrière een stomende, welhaast Amerikaanse soulmachine geworden. Tijdens het concert speelt De Dijk zowel nieuw materiaal als meezingers en klassiekers. Dans mee, op de vulkaan!

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.
Vertoningsdata
do 8 nov 20:00 Details Uitverkocht
 

Comedy Night

Comedy Night by Comedy Tunes

Een avond genieten van  een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten! Op een comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen en dat stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes Comedynights zul je merken dat je weer buiten  staat met een fris en energiek  gevoel.   

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke  gevoel. Koop tickets voor de comedytunes comedynight. 

Vanavond zie je de volgende comedians in de line-up:
- Fuad
- Ronald Smink
- MC Jeroen Pater
- MC Bas Birker

Vertoningsdata
do 8 nov 20:30 Details Tickets
 

FRIS - Horror Edition

FRIS is hét feest voor jongeren van 12 t/m 16 jaar. Samen met de vetste DJ's en artiesten gaan we 9 november los in Victorie Alkmaar met een horror edition. En dat allemaal onder het motto: geen alcohol, geen drugs, gewoon FRIS!

Special horror edition! Meer info volgt...

 
Vertoningsdata
vr 9 nov 19:30 Details Tickets
 

Popronde Alkmaar

De Popronde Alkmaar 2018 in Victorie! Popronde is hét reizend muziekfestival wat een springplank biedt voor aanstromend talent.

De line-up (OOR Podium):
Abdomen

Joel Domingos

Karel

Officiële afterparty Popronde
:
Nieuwegrond

Playground Zer0
Vertoningsdata
vr 9 nov 21:00 Details Toegang gratis
 

Jamrock x Afrolosjes x 072

Alkmaar massive, get ready for a wild night filled with the sounds of the Motherland and the Islands.

AfroLosjes en Jamrock in je stad met de heetste dancehall en hardste afrobeats tracks, tofste dj's en wildste dancers...stil staan is geen optie, iedereen gaat Losjes!

LINE UP
Ricks
Madbwoy
Giordan Chase
Salute
D-Masta
----------------------------
Event info:
Price:
Early birds: €7.50
Normal: €10
Door: €15
Date: Saturday 10 November 2018
Age: 18+ (photo ID verplicht)
Vertoningsdata
za 10 nov 00:00 Details Tickets
 

Opendag Salsalessen + Salsacafé

Opendag Dansschool Sizzling Salsa in Podium Victorie

 

Proefles Salsa op 14 november

Wil jij het zomergevoel ook het liefste het hele jaar rond vasthouden? Kom dan dansen op sprankelende Caribische muziek zoals Salsa, Merengue en Bachata! Dansschool Sizzling Salsa organiseert heel veel zonnige danscursussen in Alkmaar e.o. en biedt bijna 14 jaar een wekelijks salsa café in Podium Victorie. 

Op woensdagavond 14 november is er een gratis Salsa proefles voor nieuwe geïnteresseerden. De proefles is van 19.15 tot 20.15 uur in de grote zaal en inschrijven voor de nieuwe beginnerscursus die op 28 november in Alkmaar start, kan tevoren of ter plekke na de proefles. 
Aanmelden voor de proefles is vanwege de drukte nodig. T:06 40308610  of E:
info@sizzlingsalsa.nl 
Voor meer info over danslessen, feesten en open dagen:
www.sizzlingsalsa.nl

Vertoningsdata
wo 14 nov 19:15 Details Uitverkocht
 

FEUERENGEL: A Tribute To Rammstein

Vrijwel iedereen die een Rammstein concert bezocht, ziet het unieke karakter van de band terug bij FEUERENGEL. Tijdens een concert van Rammstein in 1997 ontstond het idee om de band zo origineel mogelijk te kopiëren. Zo werd FEUERENGEL dé officiële Rammstein tribute band. Dat ze de nummers perfect konden kopiëren werd al snel duidelijk, maar ook de show is net zo explosief. Niet alleen toont de Nederlandse en Duitse pers interesse, ook Rammstein zelf pikte de band op. Dit leidde tot een uitnodiging om te komen spelen tijdens de uitreiking van de dubbel platina en gouden plaat voor de albums Sehnsucht en Herzeleid.

Verwacht een show vol met vlammenwerpers, vuurbogen, raketten, kruisbogen, explosieven en steengoede covers van één van de meest spraakmakende bands, Rammstein.

Vertoningsdata
vr 16 nov 20:15 Details Uitverkocht
 

TOF - techno on Friday

Na vier zeer geslaagde edities van TOF pakken we door met deze nieuwe stevige Techno-avond. TOF! is rauwe, ongecompliceerde, compromisloze, off-the-grid Techno... zieke VJ-snippets, mindblowing laser en alles. Diep, intens en een limited number of tickets...voor de ekte, ékte liefhebber... Presale Pre Fader Tickets is gestart. MORE INFO VERY SOON!
Vertoningsdata
vr 16 nov 22:00 Details Uitverkocht
 

Johan

Het moest er van komen: een terugkeer van JOHAN. Frontman Jacob de Greeuw kon niet anders. Er waren te veel stukken, strofen, beelden en geluiden die schreeuwden om in JHN-songs te worden vervat. De band pikt de draad die ze in 2009 even neerlegde gewoon weer op. Anno 2018, tweeëntwintig jaar na het verschijnen van het titelloze debuut, komt medio april het nieuwe album ‘Pull Up’. Die, net als de vier eerdere JHN-albums, in de lijn van tijdloze, unieke Nederrock. Het is ‘vintage’ JHN.

Vertoningsdata
za 17 nov 19:45 Details Tickets
 

PIÑA

¡Hola Alkmaar! 

Zaterdag 17 november komt PIÑA terug naar Victorie! Een feest met de heetste latin muziek, tropische sfeer en vooral veel gezelligheid! Tijdens deze avond dansen we op de lekkerste reggaeton, latin hits gemengd met merengue, bachata, dembow, salsa, dancehall en meer caliente klanken. Kom je ook dansen?

Locatie: Victorie Alkmaar
Openingstijden: 23:00-04:00
Leeftijd: 18+ ID Verplicht

¡Vamos a bailar! 
Vertoningsdata
za 17 nov 23:00 Details Tickets
 

Danko Jones

Support: Prima Donna

Het Canadese rocktrio Danko Jones doet Victorie aan!

Het driekoppige rockmonster raast sinds 1996 over menig podia met knetterharde in your face rock 'n roll en een rauwe energie die menig jongere band niet zou misstaan. Danko Jones staat garant voor een te gekke live show en vuurt hit na hit af in een muur van meedogenloos gitaar- en drumgeweld. Groovy gitaarriffs en aanstekelijke refreinen van hits als I'm Alive And On Fire, Lovercall, Had Enough en My Little RnR. Danko Jones wil je live zien, geloof ons nou maar. 

Support wordt vanavond verzorgd door Prima Donna. De uit Los Angeles afkomstige band mixt invloeden van 50's rockabilly, tot 70-'s glam en pure rock. 

Vertoningsdata
zo 18 nov 19:45 Details Tickets
 

Nielson

Nielson komt met de Diamant tour naar Victorie! Zijn nieuwe sound is elektronisch, volwassen en internationaal. De teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit, wat precies de bedoeling is.

Nielson deed mee aan De Beste Singer-Songwriter in 2012 en was daarna niet meer weg te denken van het podium. Met zijn ritmische, energieke en opgewekte nederpop brak hij door en nu is het tijd voor het volgende hoofdstuk. Hij legt zijn ziel bloot en ambieert een sound met internationale allure. Zoals Nielson zegt: “De clubtour wordt zó gruwelijk! Het is waanzinnig hoe mensen op Diamant reageren. Ik kan niet wachten om deze – en nog meer nieuwe - songs live te mogen spelen” Daarnaast zullen de hits zoals Beauty & De Brains, Sexy Als Ik Dans, Hoe en Mannenharten ook zeker de revue passeren.

Vertoningsdata
vr 23 nov 20:00 Details Tickets
 

The Overslept

The Overslept gaat lekker! De Hilversumse pop/rock band scoorde in de zomer van 2017 een grote hit met ‘Stolen Car’, dat een voorproefje van de EP ’Signals’ was. Van de EP kwamen ook singles ‘Save Our Souls’ en ‘Figure It Out’, die hen een plek op de poster van o.a. Pinkpop, Paaspop en Appelpop opleverde. Hoe kan zo’n lekker festivalseizoen beter worden opgevolgd dan met een clubtour? 23 november komen de heren van The Overslept naar Victorie Alkmaar met de Signals Tour!

Support: JASON WATERFALLS
Het uit Utrecht afkomstige JASON WATERFALLS maakt op Engelse rocksound geïnspireerde poprock. Denk Don Bronco, Nothing But Thieves. Catchy refreintjes, stevige coupletten en een bak live-energie. Ze zijn regelmatig terug te vinden in de 3FM-playlist en in de hoogste regionen van alternatieve charts. Op 23 november opent de band voor die andere lekker rockende Nederlandse band The Overslept.

Vertoningsdata
vr 23 nov 20:30 Details Tickets
 

De Danshal - 5 year anniversary

Alkmaar! De eerste editie in Podium Victorie was Awesome en smaakt naar meer! Daarom komen we met de 5 YEAR tour naar jullie!

Wie jarig is trakteert, wat dat precies betekent houden we nog even geheim maar verwacht onze hardste line-up, leuke goodies en alle Caribische goodness die jullie willen!

Programma
Dancehall, reggae- & moombahton, soca

Locatie & tijden
Pettemerstraat 5, 1823 CW Alkmaar
Vrijdag 23 november, van 23:00 tot 0400
18+

Vertoningsdata
vr 23 nov 23:00 Details Tickets
 

Gare Du Nord

Support: Inge van Calkar.

Voordat Gare du Nord kiest voor een sabbatical year in 2019, vieren ze uitbundig het tienjarig jubileum van het succesalbum Sex ‘n’ Jazz. Het best verkochte Nederlandse jazz album viert dit jaar het 10-jarig jubileum in een wervelende, sexy show. Met Dorona Alberti in de hoofdrol brengt Gare du Nord voor het eerst en laatst, het oorspronkelijke album in zijn geheel live op de planken aangevuld met nieuw materiaal. ‘’Nog één keer knallen en dan een sabbatical’’
Dan is het tijd al die creatieve ideeën die tijdens het non-stop toeren zijn blijven liggen eens rustig uit te werken aldus de band.

Vertoningsdata
do 29 nov 20:00 Details Tickets
 

MC50

MC5’S Wayne Kramer viert de vijftigste verjaardag van het legendarische album ‘Kick Out The Jams’ met een all-star band bestaande uit Kim Thayil (Soundgarden), Brendan Canty (Fugazi), Billy Gould (Faith No More) en Marcus Durant (Zen Guerrilla). Het album kwam uit in 1969, maar is in deze tijd nog even relevant. MC5 wordt gezien als de grootvader van de punk en stond aan de wieg van bands als The Ramones, The Clash, The Damned en Motörhead. MC50 werd opgezet door oprichter en gitarist van MC5 Wayne Kramer, die een band bij elkaar verzamelde waar elke rock- en punkliefhebber u tegen zegt. “Right now it’s time to, kick out the jams!”

Vertoningsdata
vr 30 nov 20:00 Details Uitverkocht
 

Rilan & The Bombardiers

De Haarlemse band Rilan & The Bombardiers is klaar om hun debuutalbum 'Afro Dite' te delen. Ze worden gekenmerkt door een eclectische stijl van pop, funk, rap en rhythm-and-blues. Met debuut EP 'Walking On Fire' ging de band hard en werden ze opgepikt door de populaire blog Hilly Dilly. Eerder werden ze benoemd tot 3FM Serious Talent, Radio 6 Soul & Jazz Talent en behaalden ze de topsongs bij NPO Radio 2. Ze zijn niet onopgemerkt gebleven en werden eveneens gebruikt in 3 grote Hollywood/Netflix series. De viermansformatie bestaat uit Rilan Ramhane (zang, keys), Tim William van Ouwekerk (gitaar), Azim Inami (gitaar, bas) en Efraim de Nijs Latuheru (drums). De energieke liveshow en de charismatische en unieke performance van frontman Rilan zorgen voor een onvergetelijke avond.
Vertoningsdata
vr 30 nov 20:30 Details Tickets
 

While My Guitar Gently Weeps - A Tribute to George Harrison

Op 25 februari 2018 was het 75 jaar geleden dat George Harrison werd geboren. Een mooi moment voor een -herzien- muzikaal eerbetoon aan de ‘’stille Beatle’’. While My Guitar Gently Weeps (A Tribute to George Harrison) brengt een unieke show met George Harrison zijn klassieke Beatles-nummers tot zijn solowerk. Here Comes The Sun, Something, All Things Must Pass, Bangladesh maar ook Got My Mind Set On You en Handle With Care komen allemaal voorbij. Van Dijsseldonk is een groot bewonderaar van George Harrison. Regelmatig onderschat en altijd in de schaduw van Lennon en McCartney, verdient hij juist het middelpunt van een muzikale hommage.

De bezetting bestaat uit Eric van Dijsseldonk (Erwin Nyhoff, Ricky Koole) op gitaar en zang, Vincent van Warmerdam (Boulevard of Broken Dreams, Gouden Kalf winnaar 2017 ‘Kicks’) op gitaar en zang, Theo Sieben (Douwe Bob, Bertolf) op gitaar, pedal steel en zang, Rob Geboers (Mick Taylor, Ricky Koole, Freek de Jonge) op piano, hammond en zang, Thijs Vermeulen (Sjako!) op bas en JJ Goossens (JW Roy, Ilse Delange, Bennie Jolink) op drums.

COMBITICKET: Voor deze speciale gelegenheid bieden we een combiticket aan die ook toegang geeft tot Het Beatles Museum, bij ons in de straat. Let op: het museum is tot 16:30 open. Gelukkig zijn er in de omgeving een aantal leuke restaurants waar u nog lekker een hapje kan eten voor aanvang van het concert. denk aan SOEPP, De Binnenkomer, De Koning of 1480 Foodbar.

Vertoningsdata
za 1 dec 20:45 Details Tickets
 

Blaudzun

We maakten kennis met zanger Johannes Sigmond, de man achter Blaudzun door zijn albums Heavy Flowers en Promises Of No Man’s Land. In het najaar van 2016 trad Blaudzun naar buiten met de bejubelde Jupiter-reeks waarvan het derde deel _UP_ recent uitkwam. Zoals hij zelf zegt: ‘’In vergelijking met een schilderij is _UP_ het middendeel en zijn Jupiter part 1 en 2 de andere twee zijpanelen." 

Blaudzun heeft als een reeks uitverkochte clubtours, grote festivals en meerdere awards -zoals een Edison voor beste mannelijke artiest en album van het jaar bij 3voor12- op zijn naam staan.

 "Blaudzun voert je mee in emotionele expressie" - NRC

 "Hij gaat grote emoties niet uit de weg en is gespecialiseerd in een lekker soort zwaarmoedigheid. Het is muziek die uitnodigt tot nadenken over het leven." - 3voor12

Vertoningsdata
do 6 dec 20:00 Details Tickets
 

Clawfinger

Na vier jaar stilte is Clawfinger terug! In de jaren 90 scoorden ze wereldwijde hits met Nigger, The Truth en Do What I Say. Ze waren de kritische stem van de bewegende maatschappij en werden ook wel beschouwd als de Europese Rage Against The Machine. Met hun 25 years deafer dumber blinder tour doen ze 7 december Victorie aan!

Vertoningsdata
vr 7 dec 19:45 Details Tickets
 

EUT

EUT heeft lak aan compromissen en excuses voor volwassenen om het kind in zich volledig los te laten. Ze combineren een Zweeds talent voor melodie met een Duits gevoel voor ritme, Franse flair en Brits bravoure. Het knalt en is catchy. De eerste single: Supplies kwam juni 2017 uit, waardoor ze snel vrienden maakten. Ze werden 3FM Talent, tourden mee met de Popronde en kwamen op de 'Bands to watch in 2018' lijsten.
Recent kwam 'Bad Sweet Pony' uit en dit jaar vindt de eerste solo headline tour voor EUT plaats.

Vertoningsdata
za 8 dec 20:30 Details Tickets
 

Discoteca - funk, disco, electro & italo

DISCOTECA is dé disco-avond voor de fijnproever van disco, funk, electro en italodisco. De 80's waren een muzikaal broeinest van opkomende dance-stijlen, waar we nu nog steeds van genieten. Discoteca verbindt die roots van disco, rap, electro en funk met de look & feel van nu, we gaan dus "terug naar de toekomst" van de 80's! Verlichte ledscreens, fullcolor laser, in de 80s droomde ze ervan! Dus ben jij dol op die 80's vibe, dan mag je dit feestje eigenlijk gewoon niet missen, want de eightiesss zijn sóóó 2018! :)

*WARNING*: THIS IS NOT YOUR AVARAGE "skyradio.qmusic.top40hitjes.discopruiken.feest!"
YOU KNOW IT! ;)
Vertoningsdata
za 8 dec 23:00 Details Uitverkocht
 

Tante Joke Karaoke Band

Kom maar door met de meeschreeuwhitjes, liefdesduetten en muziek om op te dansen, Tante Joke Karaoke Band en DJ’s zorgen voor een knotsgekke nacht en komen terug naar Alkmaar!

Hits van voor je geboorte tot nu, vraag jouw favoriete nummer aan en jij bent voor even de leadzanger van je eigen band. Jij zingt, wij spelen!

Heb jij zin in een knotsgekke karaoke avond met je vrienden? Om daarna een nacht lang te dansen op de allerfijnste hitjes? Brul mee met ‘Your Sex Is On Fire’, schreeuw mee met ‘I Love Rock and Roll’ en doe een duet met je geliefde van de avond op ‘Summer Lovin’.

Een avond vol plezier met de Tante Joke Karaoke Band, DJ’s en bier.  Simpel.
Vertoningsdata
za 8 dec 23:00 Details Tickets
 

Coldplace

'Door Coldplay fans, voor Coldplay fans.' Coldplace weet een Coldplay show exact te evenaren. Echte passie, toewijding en een die hard fan mentaliteit gecombineerd met muzikale accuraatheid, een energieke atmosfeer en een vleugje magie. Coldplace brengt de sfeer van een originele Coldplay ervaring terug met een waanzinnige presentatie die je als echte fan zeker niet mag missen!
 
12 jaar en 600 optredens in meer dan 20 verschillende landen later is de band uitgegroeid tot een van de meest geloofwaardige Coldplay tribute bands ooit. Van verschijningen op Sky News en BBC Radio One tot aan festivalacts op Glastonbudget en Bospop naast grotheden zoals Ringo Starr. Niets is te hoog gegrepen voor Coldplace!
Vertoningsdata
zo 9 dec 20:00 Details Tickets
 

Claw Boys Claw

Support: REX

Claw Boys Claw bracht al twaalf albums uit sinds hun oprichting in 1983. Waarvan twee sinds ze in 2007 weer bij elkaar kwamen. Frontman Peter te Bos en gitarist John Cameron vormen al ruim dertig jaar de kern van de band. Live worden ze aangevuld door drummer Jeroen Kleijn en bassist Marcus Bruystens.

Er zijn weinig Nederlandse bands die live met zoveel vuur spelen als Claw Boys Claw.

Vertoningsdata
do 13 dec 20:00 Details Tickets
 

DeWolff

Het driekoppig rock ’n roll monster uit Nederland komt naar Victorie! De band werd geboren in 2007 en bestaat uit de broers Pablo (zang, gitaar) en Luka van de Poel (drums), en Robin Piso (hammondorgel). De liefde voor psychedelische muziek en de invloeden van Jimi Hendrix, The Doors, Leon Russel, Allman Brothers en Led Zeppelin is terug te vinden in hun muziek. DeWolff is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en meest gewaardeerde live bands van het land.

Vertoningsdata
vr 14 dec 19:30 Details Tickets
 

Sven Hammond

Sven Hammond komt terug! Op het laatste album Rapture gaat de band terug naar de roots: echtheid en pure emotie staat voorop, met een rauwe rockplaat als resultaat. De tour in het najaar van 2017 was een groot succes met uitverkochte shows in oa Rotterdam, Zwolle, Utrecht en Amsterdam.

Sven Hammond is al ruim tien jaar een begrip in het internationale live-circuit, vooral dankzij de stomende, ronkende, spugende, piepende, krakende en vooral altijd bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound van opperbaas Sven Figee. Vijf albums vol authentieke rock, soul en blues zijn er inmiddels. Na de horizon verbreed te hebben in onder meer Duitsland, Spanje, Italië en Slovenië komt Sven Hammond terug voor een tweede ronde in de zalen van Nederland. Een liveband uit duizenden in een zaal bij jou om de hoek: zo was het, zo is het en zo zal het altijd zijn want Sven Hammond speelt overal en is van iedereen. Gaat dat zien, gaat dat zien.

Jared Grant is de nieuwe zanger van Sven Hammond - Na een samenwerking van zeven jaar heeft zanger Ivan Peroti besloten om de band Sven Hammond te verlaten. Hij wil zich toeleggen op zijn solo-carriere en een langgekoesterde droom in vervulling laten gaan: het maken en uitbrengen van een solo album. De band wenst hem daarbij alle succes toe.
 
Gelukkig heeft de band een zeer waardige opvolger gevonden: Jared Grant. Jared is een eindeloos getalenteerde spring in ‘t veld met een heerlijke soulvolle stem. Er wordt inmiddels al hard gewerkt aan nieuw materiaal en de band heeft voor eind september 2018 een single met Jared in de release planning. Tijdens de Rapture reprise clubtour wordt er ook al nieuw materiaal gespeeld.
 

Vertoningsdata
vr 14 dec 20:15 Details Tickets
 

Delinquent Habits

Aankomend najaar keert Delinquent Habits terug naar Nederland. De uitvinders van de Latino Hip Hop komen op 15 december bij ons langs. Met een aanstekelijke mix van latin funk, soul, rock en hard-hitting hip-hopbeats gegoten in een sausje van authentiek mariachi werd het trio in 1996 wereldberoemd met monsterhit ‘Tres Delinquentes.’ Het daarna verschenen titelloze debuut vloog een slordige miljoen keer over de toonbank. In 2016 verscheen het zevende album ‘It Could Be Round Two’. 

Vertoningsdata
za 15 dec 19:45 Details Tickets
 

Green Lizard Tribute to the 90's

Green Lizard Tribute to the 90's feat. Rudeboy (Urban Dance Squad)

 Na twee succesvolle tours van Green Lizard tribute to Nirvana (90% van de zalen uitverkocht) de afgelopen twee jaar is het nu tijd om een tribute to the nineties te doen. Dus niet alleen van de band Nirvana maar ook nummers van Urban Dance Squad, Smashing Pumpkins, Pixies en Alice In Chains. Vooral Urban Dance Squad wordt interessant want deze nummers worden uitgevoerd met de Silver Surfering Rudeboy, juist de originele zanger van deze legendarische band. Verwacht een set met alleen maar krakers. Kortom deze goedlopende samenwerking wordt naar een nog hoger niveau getild. The nineties are back!


Vertoningsdata
do 20 dec 20:00 Details Tickets
 

Silent Everything - silent disco festival

Yes!! Een nieuwe editie van Silent Everything, het silent disco festival! En wel met een hele speciale kerstspecial. Verwacht weer drie kanalen met knotsgekke DJs en live-acts die jouw favoriete hitjes draaien. Meer info volgt.


Leeftijd 18+
Vertoningsdata
vr 21 dec 22:00 Details Tickets
 

Daredevils

Een donderslag bij heldere hemel! Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!
Vertoningsdata
za 22 dec 19:45 Details Tickets
 

Knight of the Guitar

Knight of the Guitar

Vijf Nederlandse topgitaristen op één podium, dat is 'Knight of the Guitar', of ook wel ridders 'te gitaar'. Jan Akkerman maakt er een traditie van om tijdens zijn verjaardag (24 december) een muzikaal evenement te organiseren. Deze editie neemt Akkerman nog vier andere topgitaristen mee: Anton Goudsmit, John Hayes, Ruben Hoeke en Leif de Leeuw. Allen meester in hun eigen genre, maar samen bewegen ze over muzikale grenzen heen. Ondersteund door Jan Akkermans vaste band, samen met vocalisten Brown Hill en Laurie Akkerman. Verwacht gearriveerde grootheden naast aanstormend talent, bluesgiganten naast subtiele fingerpickers, soul- en jazzfreaks tegenover rockbeulen. Alles wat er uit een gitaar gehaald kan worden, zal te horen zijn. 

Vertoningsdata
ma 24 dec 20:45 Details Tickets
 

Test

test
Vertoningsdata
zo 30 dec 22:00 Details Tickets
 

Barcode - New Year's Eve

31 december vier je oud en nieuw met Barcode! Alleen maar gezellige partypeople, champagne drinken met je partycrew en het nieuwe jaar inluiden met de lekkerste muziek!

LINE UP:
T.B.A
T.B.A
T.B.A
T.B.A
T.B.A

TICKETS:
Early Bird Tickets: T.B.A
Regular Tickets: T.B.A
Group Tickets: T.B.A
Deur Tickets: T.B.A

INFO:
Datum: Maandag 31 december
Locatie: Podium Victorie (Alkmaar)
Genre: Urban/Eclectic/Moombahton
Leeftijd: 18+
Tijd: 00:30 - 06:00
Vertoningsdata
ma 31 dec 00:30 Details Tickets
 

VUIG!

VUIG!

Luid het jaar lekker in met VUIG! Op 4 januari komen drie gruwelijk lekkere bands jou regelrecht het jaar 2019 inrammelen. Nederlands beste indiegaragefuzzrockers Afterpartees, Charlie & the lesbians en Canshaker Pi maken deze avond de regels en bouwen de mooie kleine zaal om tot een vuige garage waar bier uit blik wordt gedronken en iedereen welkom is, mits zin in een feestje. Mis het niet, VUIG! wordt de blauwdruk van jouw nieuwe jaar!

Vertoningsdata
vr 4 jan 21:30 Details Tickets
 

Winterpeen Festival 2019

Gratis toegang met winterpeen!

Eerste week na oud en nieuw is het natuurlijk weer tijd voor het Winterpeen Festival! Het enige festival ter wereld waar je met een winterpeen geheel gratis binnenkomt. Jouw peen wordt die avond door een kok in een hele grote pan tot soep gekookt en ’s nachts als midnightsnack gratis uitgedeeld. Wauw!

Hou het event in de gaten voor de line up!

Leeftijd 18+
Vertoningsdata
za 5 jan 22:00 Details Tickets
 

The Sore Losers

Support: The Glücks

De vierkoppige Belgische band The Sore Losers komt naar Victorie!

Ontmoet de kinderen van rock, de aanstekers van de revolutie – The Sore Losers reizen af naar het noorden en laten Alkmaar kennis maken met hun Belgische bluesrock. Denk aan The Raconteurs, The Rolling Stones, The Black Keys en Reigning Sound, waarmee ze regelmatig vergeleken worden, en je hebt een goed idee van de sound van The Sore Losers – een melting pot van hun voorliefde voor rock, country, blues en garage.

Opgericht in 2009, bracht hun tweede plaats in Humo’s Rockrally in 2010 de aandacht van de muziekindustrie en noemde de jury de band “een fraaie mix van branie, bezieling en vakmanschap”. Het zelfgetitelde debuutalbum met singles als Beyond Repair, Silver Seas en Juvenile Heart Attack werd met open armen ontvangen in de Benelux. Opvolger Roslyn met o.a. Tripper en Don’t Know Nothing werd dan ook niet alleen in de Benelux uitgebracht, maar ook in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk en bracht The Sore Losers een tour door het Duitse clubcircuit.

Skydogs, het derde en meest recente album, werd uitgebracht in 2016 en bevat titels als Dirty Little Pretty Things, Got It Bad en Emily. OOR noemt Skydogs “een recht-voor-zijn-raap-rockplaat met een extreem rauw geluid, overstuurde gitaren, vervormde zangpartijen en louter live-in-de-studio gespeelde opnames” met “uitstekende songs, straffe ritmes, felle koortjes, een fraaie ballad en geile teksten over dat blote Dirty Little Pretty Thing op de hoes”. 

Met optredens op o.a. Pukkelpop, Pinkpop, Rock Werchter, Into The Great Wide Open en Eurosonic en zelfs SXSW in Austin, USA op hun naam, mag het duidelijk zijn dat The Sore Losers een sterke live-reputatie heeft opgebouwd – en belangrijker nog – heeft verdiend. Daar komt nog bovenop dat de band op hun website meldt dat een nieuw album in aantocht is; wij kunnen niet wachten!

Vertoningsdata
vr 11 jan 20:00 Details Tickets
 

The Fortunate Sons

"Weergaloze ode aan Creedence Clearwater Revival"

Proud Mary, Who'll StopThe Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren '60 en '70 ongekende successen te boeken. Talloze hitnoteringen en een optreden op Woodstock waren dan ook het gevolg. De muziek van C.C.R. staat bij velen van ons als de ultieme soundtrack van de roemruchte jaren '60 en '70 in het geheugen gegrift.

Inmiddels hebben The Fortunate Sons in binnen -en buitenland een stevige live reputatie opgebouwd. De in 2009 verschenen CD "Live in Europe" vormt het sfeervolle visitekaartje van de unieke live-energie van The Fortunate Sons. Op het album komen bekende en minder bekende C.C.R. nummers voorbij in een stomende Fortunate Sons uitvoering.

Vertoningsdata
vr 11 jan 20:45 Details Tickets
 

Postmen

Postmen is gecreëerd door artiest, songwriter en producer Remon Stotijn a.k.a. The Anonymous Mis.

Deel één van de EP-serie Love Me or Love Me Not is Stotijn’s nieuwste muziekproject na zes jaar, dat dit najaar verschijnt. Love Me or Love Me Not is een verhaal over the dark side en balans van “love in life, family and business”.

Postmen kwam aan het eind van de jaren negentig uit met de succesvolle plaat Documents, waar een golf van grote hits uit voort kwamen. Documents was de eerste hiphop/reggae plaat die een platina status in Nederland wist te behalen op basis van de singles ‘Cocktail’, ‘Crisis’ en ‘U Wait’. De Postmen sound domineerde de hitlijsten en Documents werd een cultureel fenomeen. Remon Stotijn staat bekend om zijn karakteristieke sound, met aanstekelijke melodieën, originele baslijnen en positieve energie. Sinds 1998 heeft Stotijn zeven studio albums gemaakt. Met de Postmen-sound, die dit jaar twee decennia bestaat, heeft hij vele prijzen gewonnen in de Nederlandse muziekindustrie waaronder de Grote Popprijs en een Zilveren Harp. Hij wordt gezien als één van de belangrijkste personen in de grondvesting van de hiphop en reggae cultuur in Nederland.

Vertoningsdata
za 12 jan 20:30 Details Tickets
 

Mothership - Led Zeppelin Tribute

Mothership is eigenlijk meer een eerbetoon dan een tribute aan Led Zeppelin, die het succes viert van de beste rockband die deze aardbol ooit gekend heeft. Anders dan de meeste tributes doet Mothership niet aan uiterlijke kopieën. Music is the message: geen kostuums en pruiken, maar gewoon vette, perfect gespeelde Zeppelin-nummers!
Vertoningsdata
vr 18 jan 20:00 Details Tickets
 

Bintangs

Meer dan 55 jaar popmuziek in Nederland en de Bintangs zijn daar bijna even lang een deel van. Opgericht in 1961 en nog steeds springlevend. Dat maakt ze de langst bestaande-, nog altijd optredende-, cd, dvd en boek uitgevende rockband in de lage landen en, zeer waarschijnlijk, ook in de hele wereld.

Een mix van rock, blues, ballads en rhythm & blues, overgoten met de unieke Bintangssaus. Eindelijk zijn ze weer. Wij kunnen niet wachten om de band bij ons op het podium te verwelkomen.
Vertoningsdata
vr 18 jan 20:30 Details Tickets
 

Vive La Fête

Het Vlaamse duo Vive La Fête is de ideale band om het weekend mee te beginnen. Danny Mommens (ex-bassist van dEUS) en Els Pynoo maken al eenentwintig jaar dansbare electrorock met een vleugje kitsch, een scheutje new wave en in de achtergrond hoor je altijd wel een Frans chanson – het soort muziek waarvoor het woord ‘gruizig’ is uitgevonden. Begin dit jaar verscheen hun nieuwe album Destination Amour, kom genieten en dans mee met dit Belgische glamour couple.

Vertoningsdata
za 19 jan 19:30 Details Tickets
 

Navarone

Navarone heeft een nieuw album opgenomen, de laatste en derde plaat stamt uit 2017 en werd met lovende kritieken ontvangen. Nu staat te band te popelen om het nieuwe werk live te spelen. Op 25 januari 2019 mogen we Navarone in onze zaal ontvangen en we kunnen nu al niet wachten. Met zijn classic, 70's en grunge rock, een soort magische mix van Led Zeppelin-, Pink Floyd- en QOTSA-invloeden, heeft de band al vele zalen plat gespeeld. De Nijmeegse band doet sowieso niet aan half werk van en stond in zijn vroege jaren al in het voorprogramma van Golden Earring en deze zomer mochten de heren openen voor niemand minder dan Deep Purple. Navarone knalt live van het podium door speelplezier, vakmanschap en door gewoon keihard te rocken, dus koop snel je tickets en mis dit niet.

Vertoningsdata
vr 25 jan 19:45 Details Tickets
 

This Is Jackson's THRILLER

Een ode aan The King of Pop, gebracht door de internationale negenkoppige liveband met Monty Wells op zang, vier top dansers en tweevoudig finalist van Turkey’s Got Talent – Faith Kilci als danser. In 1982 verscheen THRILLER, het album bracht Michael Jackson ongekende roem. Het icoon in de popmuziek, grensverleggend op alle vlakken. De negenkoppige band gaat dit iconische album live spelen. Alle knallers zoals Billie Jean, Human Nature, PYT, Beat It en Thriller komen voorbij.

Het podium wordt omgetoverd tot de spooky halloween stijl van de Thriller-video, met op maat gemaakte visuals. Alle nummers van THRILLER, afgewisseld met de grootste hits uit Jackson’s carrière.

Vertoningsdata
vr 25 jan 20:30 Details Tickets
 

Decapitated

Kaartverkoop start op 22 oktober om 13:00 uur.

De Poolse technical death metal band DECAPITATED is over hun 20 jarige carrière uitgegroeid tot internationale leider van het genre. De band heeft 7 studioalbums op hun naam staan die worden gezien als één van de meest invloedrijke death metal releases van de 21ste eeuw.

Het laatste album van DECAPITATED genaamd ‘Anticult’ is een mix van muzikale invloeden. Death, thrash, atmospheric, rock ’n roll, en black metal worden gemixt om tot een uniek album te komen.

Vertoningsdata
za 9 feb 20:00 Details Voorverkoop 22 okt
 

The Bootleg Beatles

The Bootleg Beatles vertolken The Beatles op zijn best. Omarmd door Paul McCartney himself en de enige tributenband die het beeldmerk van The Beatles mag gebruiken. Met de originele instrumenten en kostuums is het net alsof The Beatles zelf staan op te treden. Niet alleen qua uiterlijk maar ook qua geluid is het net alsof The Beatles staan op te treden. Zo traden ze op voor Paul McCartney, George Harrison en zelfs voor de Engelse koningin!

Alle periodes uit de carrière van The Fab Four komen voorbij in hun eerbetoon. De klassiekers Yesterday, She Loves You, Here Comes The Sun en Hey Jude zullen zeker de revue passeren. The Bootleg Beatles hebben de standaard gezet voor alle honderden tribute bands die de magie van de grootste popgroep aller tijden levend willen houden.

Let op: dit is een staand concert.
Vertoningsdata
wo 13 feb 20:30 Details Tickets
 

Ernst Jansz

Ernst Jansz; één brok Nederlandse popgeschiedenis op het podium. Hij maakte in de jaren 70 deel uit van de legendarische hippie band CCC Inc. en schreef daarna geschiedenis met het door hem opgerichte Doe Maar. In 2010 ontving Ernst Jansz een Edison voor zijn solowerk 'Dromen van Johanna' waarop hij nummers van Bob Dylan in het Nederlands vertaalde. Hij vierde in 2017 zijn 50-jarig jubileum met een nieuw album: De Neerkant.

Naast de nummers van zijn nieuwe album passeren de mooiste liedjes uit zijn repertoire de revue. Samen met Guus Paat (gitaar), Aili Deiwiks (viool) en Richard Wallenburg (Bas) nemen ze je mee door zijn repertoire.
Vertoningsdata
vr 1 mrt 20:30 Details Tickets
 

Def Americans: Johnny Cash Live At San Quentin

Johnny Cash at San Quentin in 1969 is net als zijn voorganger at Folsom Prison een bijzonder ruwe en rauwe registratie van Johnny Cash zijn optreden in een zwaarbewaakte gevangenis. De Def Americans weten de swing, sfeer en rebellie van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. Zelfs de jongere broer Tommy Cash benaderde de band om hem te begeleiden tijdens zijn My Brother Johnny concerten in Nederland, het definitieve ''seal of approval''. Ditmaal zullen de Def Americans het album 'live at San Quentin' een nieuw leven inblazen. Het wordt een bijzonder optreden, want om 24 februari 2019 viert het album zijn 50ste verjaardag.
Vertoningsdata
vr 15 mrt 20:00 Details Tickets
 

MY BABY

MY BABY is een psychedelisch bluesrock trio uit Amsterdam. Ze veroverden de wereld met hun psychedelische, shamanistische, hypnotiserende dance blues. Zelf omschrijft MY BABY zich als: ''Deltra trance Louisiana dub indie funk''. De band stond in het voorprogramma van Seasick Steve waaruit een reeks van uitverkochte solo-shows volgde en het trio in no-time uitgroeide tot band met indrukwekkende status zowel nationaal als internationaal.

MY BABY bestaat uit de Nederlandse broer en zus Joost en Cato van Dyk, en gitarist Daniel Johnston uit Nieuw-Zeeland. Het drietal stond al op Lowlands, Down The Rabbit Hole en Glastonbury, won een Edison en toerde door Oost-Europa, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. Met het nieuwe album MOUNAIKI verteld de band een nieuw verhaal en zijn ze niet bang om te veranderen en de muzikale wereld om hen heen te veranderen. MY BABY heeft een unieke rituele vibe die tot magische concerten leidt.

Vertoningsdata
do 4 apr 20:00 Details Tickets
 

The Dirty Daddies

The Dirty Daddies knallen deze winter op Olympisch niveau door het land én door het geluid. Het startschot is in november 2018 te horen, de feestmarathon dendert dan in rap tempo verder en finisht uiteindelijk in april 2019. Kaarten zijn per direct verkrijgbaar, GO!

Vertoningsdata
vr 5 apr 20:45 Details Uitverkocht
 

Raymond van het Groenewoud

Hij wordt alom geprezen als een van de grootste en meest veelzijdige Belgische muzikanten aller tijden. Raymond van het Groenewoud is zanger en liedjesschrijver, bekend van nummers als 'Meisjes', 'Vlaanderen Boven’,  'Je Veux De L'Amour' en 'Chachacha'. In 1991 scoort Raymond van het Groenewoud een nummer 1-hit met 'Liefde Voor Muziek'. Naast zanger, gitarist en pianist noemt Van het Groenewoud zichzelf tevens tekstdichter, filosoof en clown. Soms opgewekt, dan weer droevig of filosofisch. Een grootheid!

Let op: dit is een staand concert!

Vertoningsdata
za 6 apr 20:00 Details Tickets
 

Paul Young

Voorverkoop start op vrijdag 21 september om 10:00!

De al jong getalenteerde muzikant Paul Young komt naar Podium Victorie, and this time he won’t go away! Het verhaal van de klassieke soul artiest die rivaliseerde met Simply Red’s eigen Mick Hucknall om de eerste plaats als soul/pop zanger van Engeland begon al vroeg. Voor zijn solo carrière van de grond kwam was Paul Young al razend populair als de lead zanger van The Street Band en later The Q-tips waar hij in tussen ’79 en ’81 ongeveer 700 shows gaf aan binnenlands publiek. Nadat zijn naam in elke uithoek van het verenigd koninkrijk bekend was, brak hij in ’83 door het zijn debuutalbum ‘No Parlez’ waarbij de nummers ‘Wherever I lay my hat’ en ‘Come back & stay’ een lange tijd in hitlijsten te horen waren. Het succes van de jonge Paul werd door het tweede album en met name het geweldige nummer ‘Everytime you go away’ onvermijdelijk. Hierna kwamen al snel de internationale doorbraken waarmee Paul uitgroeide tot een iconisch wereldfenomeen met als enkele hoogtepunten de optredens bij tribute concerten voor Nelson Mandela in ’89 en Freddie Mecury in 92’.

Na wat afstand te nemen van zijn wereldberoemde solo act, nam Paul in ‘93 de kans om met vrienden een eigen muziekgroep op te richten met beide handen aan. Deze ‘barband’, ook wel bekend als ‘Los Pacaminos’, vestigde zich in de clubs en pubs van London en werd al snel een groot publiektrekker in het uitgaansleven van London. Een meer recentelijke onderneming van Paul Young is het uitzetten van het swing album ‘Rock Swings – On The Wild Side Of Swing’ in 2006 dat voornamelijk goed aansloeg bij de Duitssprekende markten in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Daarnaast heeft Paul de laatste jaren zich ook van een hele andere kant laten zien, namelijk als televisie chef in programma’s zoals ‘Hells kitchen’, kookte voor 100 man tijdens een pre show dinner van The Rod Steward Show en bracht zelfs een eigen kookboek uit. Tegenwoordig maakt hij ook muziekstukken voor grote Hollywood producties en toert weer als solist waar hij zijn onvervalste soul act weer voortzet.

Vertoningsdata
vr 19 apr 20:00 Details Tickets
 

Joy Division Undercover

Na bijna drie jaar radiostilte is het weer zover. De meest epische en best bekroonde coverband van Joy Division zal maart tot en met mei 2019 beginnen met touren! Joy Division Undercover staat bekend om het leveren van de meest authentieke Joy Division ervaring, een explosieve performance met perfect livesound en het volledig arsenaal aan obscure visuals. Als eerbetoon aan het 40-jarig jubileum van het debuutalbum ‘Unkown Pleasures’ van de Britse Postpunk band zal de coverband in verschillende podia in Nederland te zien zijn. Tijdens de show zal het album ‘Unknown Pleasure’ centraal staan en aangevuld worden met alle hoogtepunten van het repertoire.

Joy Division is een van de grondleggers van de ‘New Wave’ beweging die voor een bijzonder hoofdstuk in de rock & roll/punk geschiedenis zorgde eind jaren 70. Het unieke geluid van Joy Division bereikte veel bands en beïnvloede onder andere Echo & The Bunnyman, The Cure en U2. Herbeleef een van de meest toonaangevende influencers in de rock & roll/punk historie en maak deel uit van deze spectaculaire showcase!

Vertoningsdata
za 11 mei 20:45 Details Tickets
 

SAMAEL

SAMAEL, een band met een rijke historie aan muzikale evolutie in de tijd dat alternatieve bands moesten vechten om te overleven. De black metal band is ontstaan in 1988 door een fusie van de broers Xytraguptor en Vorphalack. Door zichzelf maandenlang op te sluiten, 24/7 oefenen en met eigen geld een paar tracks op te nemen, kan je zeggen dat SAMAEL een echte ‘self made’ band is. Een netwerk van underground liefhebbers, een paar persoonlijke mails en een aantal kleine onafhankelijke distributeurs waren er nodig om de eerste fans naar zich toe te trekken.

Inmiddels heeft de band al 30 jaar ervaring, 100 nummers uitgebracht en ruim 1000 shows op hun naam staan. 12 mei zet SAMAEL Alkmaar op zijn kop!
Vertoningsdata
zo 12 mei 20:00 Details Tickets
 

KRS-One

Als het op hiphop aankomt, dan is er niemand zo invloedrijk en consequent als KRS-One. De Amerikaanse rapper Kris Parker heeft vele bijnamen: The Blastmaster, The Teacha, The Philosopher en Big Joe Krash. Het is onmogelijk om het over de hiphop geschiedenis te hebben zonder KRS-One te noemen. Je herkent KRS-One van klassiekers zoals ‘Sound Of The Police’, ‘MC’s Act Like They Know’, ‘Mortal Thought’ en ‘Step Into A World (Rapture’s Delight). Deze live-legende stelt nooit teleur, verwacht een show met volle energie.

Vertoningsdata
za 8 jun 20:00 Details Tickets
 

Rumours: A Fleetwood Mac Tribute

De meest gewilde en hoogst gerespecteerde Fleetwood Mac tribute band komt van ver en is vastbesloten om de magische muziek van Fleetwood Mac in leven te houden. De thuisbasis van Rumours is in Atlanta U.S. en daar heeft de band dan ook een grote fanbase opgebouwd strekkend van de East Coast van Amerika tot aan Europa. Na uitverkochte shows op bekende locaties zoals The Filmore in Charlotte N.C., Daryl’s House in Pawling N.Y. en een weeklange residence bij het Epcot Centre in Disney World U.S.A. komt Rumours naar Podium Victorie!

De Band staat bekend om harmonieuze stemgebruik, hun instrumentale expertise en de vaardigheid om magische Fleetwood Mac momenten te reproduceren. Lead zanger Mekenzie Jackson wordt geprezen om het dupliceren van het iconische geluid van de band en brengt het publiek mee naar de ongekende hoogtes van het succes van Fleetwood Mac. De leden van Rumours zijn van vroegs af aan al grote bewonderaars van Fleetwood Mac en willen de legendarische act alle eer geven die het verdient. Rumours brengt zijn publiek de meest authentieke Fleetwood Mac ervaring ooit en de liefde die zij voor de iconische band hebben is dan ook zeker te voelen door het publiek.

Vertoningsdata
vr 14 jun 20:00 Details Tickets
 

Sister Sledge

Sister Sledge is één van de meest iconische meidengroepen aller tijden. De zussen Debbie, Joni, Kim en Katy vormen Sister Sledge en zijn te herkennen aan hun mix van jazz, soul, gospel, disco en R&B. Ze bestormden de wereldwijde hitlijsten met pop hits als 'We Are Family', 'Lost In Music', 'He's the Greatest Dancer' en 'All American Girls' in de jaren zeventig. De zussen hebben meer dan 15 miljoen platen verkocht en meer dan 100 awards in ontvangst mogen nemen. 

Het baanbrekende album ‘We Are Family’ kwam eind jaren zeventig uit en is door niemand minder dan Nile Rodgers en Bernard Edwards van Chic geproduceerd. Dit was het album dat internationaal de hitlijsten bestormde en zo werden de zussen een wereldwijd begrip. Sister Sledge heeft een uitstekende live reputatie en staat bekend om hun indrukwekkende shows. Mis het niet, 21 juni in Alkmaar.

Vertoningsdata
vr 21 jun 20:00 Details Tickets
 

Annihilator

LET OP: Door persoonlijke redenen van de band wordt het concert van Annihilator verplaatst naar 23 oktober 2019. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum of kunnen worden geretourneerd. Voor het retourneren van tickets, stuur een mail naar info@podiumvictorie.nl.

Trash/Heavy Metal band Annihilator werd opgericht in 1989. Sinds het debuut album ‘Alice In Hell weet de band keer op keer sterke albums af te leveren. Onlangs kwam nieuw album For the Demented uit.

Met dit nieuwe album gaat Annihilator terug naar zijn roots: trash meets melody. In de songteksten is het menselijke brein en al zijn glorie, complexiteit, diversiteit, zwaktes en krankzinnigheid als thema genomen. Deze vaste waarde in de metalwereld doet op 24 oktober aan!
Vertoningsdata
wo 23 okt 19:45 Details Tickets