Genre Dag Zoek  
 

Open Podium

Januari

In het nieuwe jaar is Open Podium weer terug met talentvolle bands uit de regio. Op 25 oktober laten deze vijf enthousiaste bands in Podium Victorie horen wat ze in huis hebben:

|v> Catwise
|v> Pink Infernum
|v> Shepherds Pie
|v> NEMSIS
|v> Mr Stone & The Black Dogs

SPRAAKMAKER praat de avond weer aan elkaar en de DJ's van Babyfood zorgen voor de heerlijke tunes tussendoor!

Entree is gratis!

Vertoningsdata
do 25 jan 20:30 Details Toegang gratis
 

Kayak

Support: Gungfly

Symfonische rockband KAYAK is terug met een vernieuwde bezetting en hernieuwde creativiteit en energie. Een herboren Kayak, met zanger Bart Schwertmann, gitarist Marcel Singor, bassist Kristoffer Gildenlöw en drummer Collin Leijenaar. Na het vertrek van Cindy Oudshoorn en Edward Reekers komt het bootje van Kayak weer boven water en vaart het verder, met een splinternieuwe wereldwijde platendeal met InsideOutMusic en een nieuw album genaamd Seventeen, welke verwacht wordt in januari 2018.

Kayak is opgetogen over het contract met IOM. "We zien uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking. De combinatie van een bijna volledig nieuwe line-up en een nieuwe platenmaatschappij is veelbelovend en opent hopelijk nieuwe deuren voor ons!"

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.
Vertoningsdata
vr 26 jan 20:00 Details Geen webverkoop
 

TOF! - Techno On Friday

Compromisloze techno heeft de weg gevonden naar Podium Victorie. Vrijdag 26 januari gaat TOF! stevig van start in de kleine zaal met de Alkmaarse underground als basis. Ben jij een liefhebber van rauwe techno met een dik geluid in een intense setting? Pak alvast de agenda, want er zijn maar een beperkt aantal tickets.

Mike Storm -LIVE- [CONSTRUCT RE-FORM]
Dj Surgeles + Roland TR-909 [Axis Records]
Baz Reznik [DYFR records]
Max Sequenszer [Gewaagd]
Reece 202 [Deep Rood/Robuust]

Leeftijd 18+
Vertoningsdata
vr 26 jan 22:00 Details Tickets
 

Metal Meeting Alkmaar

Voorverkoop start 21-11, early bird tickets voor €6,66 verkrijgbaar!

Op 27 januari vindt de Metal Meeting Alkmaar plaats in Victorie! De line-up is als volgt:

|v> SINISTER
|v> Sisters of Suffocation
|v> Bloid
|v> Mutator
Vertoningsdata
za 27 jan 20:00 Details Tickets
 

Q-Music Het Foute Uur (The Party)

Goed nieuws voor fans van Q-Music's Foute Uur!

Captain Jack, Why Tell Me Why, Linda, Roos&Jessica en de Vengaboys. Ze zijn misschien een beetje fout, maar ook onweerstaanbaar, superswingend en altijd goed voor een feestje. Vanavond is het helemaal raak: niet 1 maar 5 uur lang helemaal los op de allergrootste foute hits met Q-Music dj's.

Haal tot 23 december je Early X-Mas Ticket in huis!

Leeftijd 18+
Vertoningsdata
za 27 jan 22:00 Details Tickets
 

Club Pussycat - AVI ON FIRE & The Howlin'

Deze editie van Club Pussycat: Avi On Fire en The Howlin'.

Een avond waarin twee bands hun krachten bundelen voor een onvergetelijk geheel; The Howlin' combineert soul, blues en alternatieve invloeden tot een moderne eigen sound, overgoten met een flinke dosis rauwe verleiding. AVI ON FIRE verkent de grenzen van de alternatieve indiepop; een frisse sound, gelaagde teksten verpakt in catchy songs die je nog dagen blijven achtervolgen. Samen klimmen deze twee formaties naar een nieuw niveau, een explosieve avond vol bezieling, plezier en broeierige uitschieters. Kom het meemaken, en we garanderen dat je dansend, een beetje shaky en tintelend van top tot teen naar huis gaat.

Vertoningsdata
do 1 feb 20:30 Details Tickets
 

Winterpeen Festival 2018

Let op: verplaatst naar 3 februari!

Van de Breedstraat is natuurlijk met ons meeverhuisd; het Winterpeen Festival! Kon ook niet anders, aangezien het misschien wel het leukste feestje van Victorie is. Hoe ging het ook alweer? Je komt gratis binnen met een Winterpeen, die op de avond in een grote pan tot winterpeensoep zal worden gekookt en uitgedeeld door onze festivalkok. Feest in ons hele pand met dj’s en live-acts. Hou dit event in de gaten voor de line up!
Vertoningsdata
za 3 feb 22:00 Details Tickets
 

Night of the Drums

Night of the Drums met onder andere de drummers uit The Lion King Nederland!

Night of the Drums staat voor een gevarieerd programma waarin drums & percussie centraal staan. Het voorprogramma wordt verzorgd door leerling groepen percussie van onder andere Congagroep Heiloo, onder leiding van Chris Colleye en Sambagroep Nosso Groove onder leiding van Alan Dos Santos. Daarnaast gaat DJ Mr. Scoop de battle aan met masterdrummers en wordt het hoofdprogramma verzorgd door de drummers van The Lion King NL. Dé slagwerkers van de mooiste musical ter wereld in Victorie!

Mooie en moderne tracks zullen de avond vullen en laten zien hoe spectaculair de arrangementen op elkaar aansluiten. Een mix van Afrikaans, Afro-Cubaans, Braziliaans, melodisch klassiek slagwerk en pop. Een kijkje in de wereld van beroepsmuzikanten uit het theatervak! De drums worden gespeeld door Martin Frosch en op Percussie Sherwin Kirindongo, Felipe Veiga en Emilio Saura Jimenez.
Vertoningsdata
do 8 feb 20:00 Details Tickets
 

Vunzige Deuntjes

Ook in 2018 zijn we #altijdvunzig in Podium Victorie! Wie komt er 9 februari dansen op je favoriete Hiphop, R&B en Dancehall hitjes? De line-up houden we nog even geheim, maar daarover snel meer!

LINE-UP
TBA

INFO
Leeftijd: 18+ (ID verplicht)
Tijd: 23.30 - 04.30


Vertoningsdata
vr 9 feb 23:30 Details Tickets
 

Green Lizard

Support:  Antillectual en This Means War

De band Green Lizard bestaat uit twee broers Tjon Ajong, Axel van Oort en Jochem van Rooijen. De band uit Tilburg speelt rockmuziek met grunge, punk, hardrock en metal invloeden. In 1996 wonnen ze de grote prijs van Nederland en sindsdien stonden ze voor volle zalen met honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika. Ze stonden op festivals als Pinkpop, Lowlands, Paaspop en de Vans Warped Tour, en tourden met namen als Deftones, Papa Roach, The Rasmus, San Andres en Krezip.

De band bestond van 1998 tot 2008, maar kondigden in 2012 aan dat ze weer terug kwamen en begonnen met een nieuwe clubtour. Aangesterkt met een gloednieuwe ritmesectie gaan ze weer verder met waar ze gebleven waren, en het gevoel is helemaal terug. Sterker dan ooit staan ze weer op de Nederlandse podia!

Vertoningsdata
za 10 feb 20:30 Details Tickets
 

Eefje de Visser

“Ze heeft de beats, ze heeft de liedjes”. Zo kondigt DJ St. Paul Eefje de Visser aan op Into The Great Wide Open 2016 waar ze een vol festivalseizoen (o.a. Down the Rabbit Hole, Cactusfestival, Amsterdam Woods en Gent Jazz) afsluit. In de Belgische Focus Knack wordt haar nieuwe geluid vergeleken met die van FKA Twigs en Jamie XX, maar ook verwijzingen naar Feist, Cat Power (Humo) en Air (3voor12) komen voorbij.
Vertoningsdata
zo 11 feb 19:45 Details Tickets
 

Silent Everything - Silent Disco Festival

Na alweer twee overheerlijke edities in ons nieuwe pand is het alweer tijd voor de derde Silent Everything, ons silent disco festival.  3 kanalen, 3 stages; alles door elkaar. Jij kiest waar je op danst.

LINE UP
tba

Leeftijd 18+
Vertoningsdata
vr 16 feb 22:00 Details Tickets
 

CLUB 40 (35+ Clubnight)

Nieuwe editie van Club 40 (35+ Clubnight) met 80s Alternative.

Vertoningsdata
za 17 feb 21:00 Details Tickets
 

Suzan & Freek

Support: Flemming

De Nederlandse internetsensatie Suzan & Freek plaatsen wekelijks een nieuwe akoestische cover op Facebook in hun rubriek ‘’De Minuut’’, die inmiddels al door meer dan 60.000 mensen gevolgd wordt. Tegenwoordig plaatsen ze hun covers ook op Spotify en gaat het duo als een speer. Na een uitverkochte clubtour in 2017 gaan ze in 2018 verder voor het tweede deel van de tour.

Suzan & Freek gingen viraal door hun cover van het nummer Cheerleader in 2015. Dit lied werd landelijk opgepikt nadat de zanger OMI de cover had gedeeld met de tekst: ‘’One of my favourite Cheerleader covers I’ve heard. The voice of an angel.’’ Met hun cover Don’t Let Me Down van The Chainsmokers gingen ze wereldwijd viraal en schreven The Chainsmokers het volgende: ‘’Wow, this made us tear up.’’ De clip werd binnen 12 uur een half miljoen keer bekeken en is 80.000 keer geliked.

Het duo blijft online door timmeren, hebben een vaste coverrubriek op Radio 538, doen optredens op onder andere Sziget Festival, waren de support-act voor Milow en Walk Off The Earth, hadden een optreden bij RTL Late Night en een uitverkochte clubtour achter de rug. Ze gaan keihard door met de nieuwe tour!

Vertoningsdata
vr 23 feb 20:00 Details Tickets
 

Skotwal

Skotwal is een driemansduo die sinds 2010 vertalingen van Amerikaanse countrysongs maakt in de West-Friese streektaal. Ze gaven in eigen beheer drie cd’s uit waarvan het derde album ''hou me niet teugen'' recent uitkwam en levendiger dan ooit is. De basisbezetting bestaat uit Theo Dronkert (zang en gitaar), Theo De Jong (Mandoline, traptrommel en zang) en Wigert Dronkert (gitaren en zang).

Het uitbrengen van de cd’s en een trip naar Nashville leverde de band publiciteit op in lokale, regionale en landelijke media. Ze waren te horen op Radio Noord-Holland, Omrop Fryslân, Radio Drenthe en Radio 1, 2 en 5.
Met de vertalingen van de liedjes over alle facetten van het leven bewijzen ze dat streektaal zeker niet plat hoeft te zijn. Aangevuld met gastmuzikanten bestormen ze steeds meer poppodia en festivals en doen ze Victorie aan in 2018!

Het muziekblad Lust for Life schreef over het laatste album: ‘’…zwakke plekken kent dit album niet.’’

Vertoningsdata
za 24 feb 20:15 Details Tickets
 

HEY! - Michel de Hey, De Sluwe Vos & Boris Werner

2018 is nog maar net begonnen maar de planning voor het nieuwe jaar ziet er verdomd goed uit! Op zaterdag 24 februari strijkt Michel de Hey neer in Alkmaar voor een avondje met de enige echte Sluwe Vos en Boris ‘wip wap’ Werner.

Zorg dat je op tijd bent voor een avond met één voor één headliners in het mooiste podium van Alkmaar. Heel veel gezelligheid en heel veel vrienden in 1 ruimte. Beter wordt het niet. See you there!

De Sluwe Vos
Michel de Hey (official)
Boris Werner

De snelle beslissers kopen donderdag 11 januari vanaf 19:00 hun early bird tickets voor slechts €10,- via www.podiumvictorie.nl

Leeftijd 18+
Vertoningsdata
za 24 feb 23:00 Details Tickets
 

Club Pussycat - Kita Menari, Beaux e.a.

Club Pussycat: What's new?

Club Pussycat is een hagelnieuw concept waarbij jij de kans krijgt om bands en artiesten te zien in de intieme setting van onze kleine zaal voordat ze zijn doorgebroken en alleen nog maar in ramvolle grote zalen staan te spelen.

Line-up:

|v> Kita Menari
|v> Beaux

Let op:
Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.
Vertoningsdata
do 1 mrt 20:30 Details Tickets
 

Hayseed Dixie

Support: Henhouse Prowlers

Amerikaanse rockgrassband Hayseed Dixie is een stuwende kracht waar je van houdt, haat, of nog nooit van hebt gehoord. Er is geen tussenweg, en die hoeft er ook niet zijn. Ze hebben al 14 albums op hun naam staan die zowel uit origineel werk bestaan, als uit bekende nummers die zijn omgetoverd tot iets nieuws. Daarnaast hebben ze al over de 1200 live shows gespeeld in 31 verschillende landen. Kortom: Hayseed Dixie heeft het genre rockgrass niet alleen gecreëerd, maar ook op de kaart gezet.

Hayseed Dixie begon op een onschuldige zomerdag in 2000. John Wheeler en Mike Daly waren al enkele jaren aan het touren met verschillende country acts maar besloten in een dronken bui een tribute album van AC/DC te maken. De nummers werden in een nieuw jasje gestopt en opgenomen, waarbij iedereen bij het eindresultaat in de studio aan het dansen was en niemand meer stil kon zitten.

Afgelopen april kwam album nummer 15 uit, genaamd Free Your Mind... And Your Grass Will Follow. Een album dat gaat over liefde die nationaliteiten en grenzen overschrijdt. En die liefde komen ze nu ook hier over Alkmaar uitstorten!

“Superlative musicians with a deep love and understanding of the dynamics of both modern rock and ancient hillbilly music.” - The Times

“I enjoyed this and... on further investigation... it’s not good... it’s fabulous!” - Brian May, Queen

“This is great! I can’t wait to get the royalty check!” - Gene Simmons, KISS

Vertoningsdata
do 8 mrt 20:15 Details Tickets
 

Barrelhouse

Barrelhouse komt naar Victorie! De Nederlandse bluesband bracht hun eerste album uit in 1974. Sindsdien staan er al ruim 15 albums en een DVD op hun naam, èn bestaat de band al maar liefst 40 jaar uit dezelfde bezetting. Ze hebben niet alleen al meer dan 2000 concerten op hun naam staan, Tineke Schoemaker werd in 2012 ook uitgeroepen tot de nummer 1 vrouwelijke blues zangeres. Er staan vele prestaties op Barrelhouse hun naam. De band wordt gevormd door Tineke Schoemaker als zangeres, Johnny Laporte en Guus LaPorte op de gitaar, Han van Dam op de piano, Bob Dros op de drums en Jan Willem Sligting doet de bas, dubbele bas en accordeon.

Het nieuwe album ‘Almost There’ werd in september 2016 uitgebracht. Een vanzelfsprekende combinatie van een oeroud genre werd uiteindelijk hun meest persoonlijke album. De variatie is groot, de CD bevat up-tempo stukken waarin de band voluit gaat en klein gehouden nummers waarbij alles om de immer mooier wordende stem van Tineke Schoemaker draait. De teksten zijn een weerspiegeling van de weerslag die ze heeft meegemaakt. Johnny LaPorte leeft zich uit, niet alleen in de nieuwe composities waarvan de meeste van zijn en Tineke’s hand zijn, maar ook in een vlijm scherpe instrumental. Han van Dam, sublieme band pianist, speelt een paar sprankelende intieme songs met Tineke, die bedoeld lijken voor de uren na middernacht. Met dit steengoede album sleepten ze dan ook de Edison Jazzism Publieksprijs 2017 binnen.

Live spelen is een tweede natuur geworden voor Barrelhouse. Zo sterk zelfs dat voor de opnames van het nieuwe album alle stukken live in de studio gespeeld werden. Geen koptelefoons, geen akoestische schotten, elkaar aankijken en spelen. De opnames krijgen daarmee de directheid, spontaniteit en timing vergelijkbaar met live, het enige verschil tussen de opname en een optreden is dat er geen podium is met fans ervoor.

Vertoningsdata
vr 9 mrt 20:30 Details Tickets
 

Kris Kross door het land

Kris Kross door het land

Kris Kross Amsterdam komt naar Victorie Alkmaar!

Kris Kross Amsterdam is onder DJ-end Nederland toch het boegbeeld van hoe jeugdigheid niets met leeftijd te maken heeft. Het trio draait op volle toeren over de hele wereld, en met hun Door Het Land-tour gaan ze nu heel Nederland af, waaronder op 9 maart in Alkmaar.

De kaartverkoop is donderdag 18 januari om 12:00 uur gestart.

INFO:
Leeftijd 18+ (ID verplicht)
22:00 - 05:00

Vertoningsdata
vr 9 mrt 22:00 Details Tickets
 

De Kift

De Kift is een veelkoppige, poëtische fanfare-punkband. Vol tomeloze energie, intimiteit, weemoed en euforie. Een mooie mix van magnetiserende muziek met Nederlandstalige liedteksten samengesteld uit de wereldliteratuur.

De Kift werd opgericht in 1988 en heeft tien studioalbums uitgebracht, werkte mee aan theater-, film- en samenwerkingsprojecten, schreven muziek voor film en televisie en toerden met shows in binnen- en buitenland.

Op de website van Pitchfork refereerde Franz Ferdinand een recent optreden van De Kift als: de beste act die ze ooit op een festival hebben gezien.

Vertoningsdata
za 10 mrt 20:30 Details Tickets
 

Uprising - History Repeats

De revolutie zet zich voort! Het bolwerk der verruwing zal ten gronden gaan. Zaterdag 10 maart 2018 is de Victorie in Alkmaar weer het strijdtoneel voor de opstand waar de echte hardstyle liefhebber op zat te wachten. Wees onderdeel van ons rebelse collectief!

De volledige line up zal 23 januari bekend worden gemaakt en de voorverkoop start om 19:00 uur.

Leeftijd 18+
Vertoningsdata
za 10 mrt 23:30 Details Tickets
 

CRAZY 90s XL :: Vengaboys Live

Zaterdag 17 maart 2018 reist de wereldberoemde Venga Bus af naar Crazy 90s XL, voor een éxclusief live optreden van de legendary VENGABOYS in Podium Victorie Alkmaar!

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.
Vertoningsdata
za 17 mrt 21:00 Details Uitverkocht
 

Arborist & Dolf Jansen

De Ierse band Arborist steekt country, folk en blues in een modern jasje. De stem van leadzanger Mark McCambridge doet je denken aan Leonard Cohen en Bill Callahan. De internationale pers is dan ook lovend over deze band, zowel The Guardian en Mojo geven vier sterren. Arborist maakte samen met zangeres Kim Deal (van Pixies en The Breeders) een plaat. 

Cabaretier Dolf Jansen is razend enthousiast over de Ierse band en zo ontstond er een unieke samenwerking. Dolf Jansen kent geen grenzen als het over muziek gaat. Zijn bijdrage is een muzikale vertelling waarbij hij als troubadour verhalenderwijs over Ierland vertelt in al haar facetten, ondersteund door de muziek van Arborist.

Deze voorstelling nemen Arborist en Dolf Jansen je mee door Ierland en dit wil je niet missen!
Vertoningsdata
zo 18 mrt 15:30 Details Tickets
 

Barry Hay's Flying V Formation

Barry Hay, bekend als zanger van Nederlands meest legendarische rockband Golden Earring, besloot een nieuw project op te starten en in mei 2016 verscheen het debuutalbum van ‘Barry Hay’s Flying V Formation’. De formatie bestaat uit DeWolff frontman & gitarist Pablo van de Poel en muzikanten Jan Rooymans, Daim de Rijke en Huub van Loon.

Een aantal nummers werden al sinds 2012 talloze malen live gespeeld en de wens om deze composities op te nemen bestond al langer, maar dat viel niet mee met alle drukke agenda’s van alle leden. In 2015 lukte het eindelijk en gingen ze de studio in met DI-RECT bassist Bas van Wageningen als coproducent. In het najaar van 2017 neemt Barry met de Flying V Formation het nummer ‘Be My Baby’ van The Ronettes op en zo volgen optredens bij RTL Late Night, De Ochtendshow van Giel en Voetbal Inside.

Zoals Barry Hay zelf zegt over de Flying V Formation: ‘’De Earring is mijn hart, maar dit is lachen! Die jongens zijn steengoed, we are going to blow you away!’’

Vertoningsdata
do 22 mrt 20:00 Details Tickets
 

Fresku + MocroManiac

LET OP: Om productionele redenen wordt het concert van Fresku, MocroManiac, Pietju Bell en Braz verplaatst naar 23 maart 2018.
Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum of kunnen worden geretourneerd. Voor het retourneren van tickets, stuur een mail naar info@podiumvictorie.nl. Excuses voor het ongemak.


|v> Line-up: Fresku - MocroManiac - Pietju Bell - Braz

Na een eerdere succesvolle samenwerking tussen Fresku en MocroManiac kwamen nummers als Kreeft en Testosteronbommen al tot stand. Dit jaar brachten de twee het album Juice op de markt waarvan met name het spraakmakende nummer Witlof goed ontvangen werd.

Fresku reisde tot voor kort door Nederland met zijn humoristische, maar ook confronterende theatervoorstelling Welkom Bij De Fresku Show. Zijn album Nooit Meer Terug kwam uit in 2015, waar onder andere het controversiële nummer Zo Doet Je Dat op te horen was. In 2016 was Fresku genomineerd voor een Edison. 

Voor MocroManiac begon het allemaal met de straathit Hindabuilding met zijn oude groep HydroBoyz. Verder werkte hij samen met onder meer Yellow Claw, Ronnie Flex, Ismo en Sevn Alias, waarmee hij online miljoenen views haalde.

Op het album serveren de heren het beste van both worlds. Fresku en MocroManiac rappen over de meest uiteenlopende thema’s als de dood, vrouwen, de bankencrisis, chakra’s en liegende collega’s aan de hand van vlotte rijmen en komische teksten.

Vrienden Pietju Bell en Braz zullen de avond samen met Fresku en MocroManiac opvullen, kortom, het wordt een feest.


Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.
Vertoningsdata
vr 23 mrt 20:45 Details Tickets
 

Tante Joke Karaoke Band

Tante Joke komt terug! Het allergrootste live karaokespektakel van Nederland heeft Victorie al twee keer volledig op de kop gezet. Op weg naar wereldverovering komen ze maart 2018 weer terug naar Alkmaar. 

Kom maar door met de meeschreeuwhitjes, liefdesduetten en muziek om op de dansen, de Tante Joke Karaoke Band en DJ's zorgen voor een knotsgekke nacht. Hits van voor je geboorte tot nu. 

Een avond vol plezier met de Tante Joke Karaoke Band, DJ's en bier.

Vertoningsdata
za 24 mrt 22:00 Details Tickets
 

Popa Chubby

Popa Chubby, de bluesrockgitarist/-zanger uit New York komt terug naar Victorie Alkmaar! Hij is één van de bluesrock artiesten met een iconische status en weet altijd steengoede shows neer te zetten die elke keer weer anders zijn.

Hij begon op zijn 13de met drummen. Kort daarna ontdekte hij de muziek van The Rolling Stones en begon met gitaarspelen. Met zijn kaal geschoren hoofd en getatoeëerde armen is Chubby een imposante verschijning. In de loop der jaren is Popa Chubby uitgegroeid tot één van de meest populaire karakters in de blues scene van New York. Naar eigen zeggen is zijn stijl te omschrijven als “the Stooges meets Buddy Guy, Motörhead meets Muddy Waters & Jimi Hendrix meets Robert Johnson”.
Vertoningsdata
do 29 mrt 20:30 Details Tickets
 

Fleddy Melculy + Rectum Raiders

Support: Rectum Raiders

Puur uit liefde voor hardcore en metal én met veel goesting om te entertainen maakte Fleddy Melculy de eerste demo. Van het een komt het ander: Wanneer Jeroen Camerlynck — tevens frontman van De Fanfaar, de backingband van Urbanus — op 18 januari 2016 de lyricvideo van T-shirt van Metallica online gooit, heeft hij geen flauw benul van wat voor heksenketel dat gaat ontketenen. In half jaar tijd ontpopt het illustere gezelschap zich tot één van de meest populaire Belgische metalacts van het laatste decennium.


Diezelfde zomer schopt Fleddy het meteen tot op de grote rockpodia der lage landen. Pukkelpop, Graspop, Zwarte Cross, Crammerock en Rock Zottegem moeten eraan geloven. De band bouwt in een mum van tijd een straffe livereputatie op. Vanaf dan pikken zowat alle Vlaamse media de anthems over verloren sleutels, lege broodzakken en andere zwaar onderschatte first world problems op. Fleddy takes Studio Brussel, Eén, Humo, De Standaard, De Morgen en Knack Focus.

Vertoningsdata
za 31 mrt 20:30 Details Tickets
 

Maceo Parker

Er komt een legende naar Alkmaar. De Amerikaanse funk-, soul- en jazzsaxofonist Maceo Parker! Begon zijn carrière meer dan vijftig jaar geleden in de band van James Brown. Hij heeft een belangrijke invloed gehad op de sound van Browns muziek, en kenners beschouwen Parker als de beste saxofoonspeler die James Brown ooit gehad heeft. Ook werkte hij eerder samen met Parliament/Funkadelic, Red Hot Chili Peppers, Living Colour en natuurlijk Prince.

Deze funklegende staat, naast zijn virtuoze spel, bekend als topentertainer en verhalenverteller. Maceo! Blow your horn!
Vertoningsdata
zo 1 apr 20:00 Details Tickets
 

Orgel Vreten

Orgel Vreten is de partij met twee stokoude Hammondorgels onder leiding van Darius Timmer en Thijs Schrijnemakers.De band kwam met een hernieuwde teamsamenstelling met Henri van den Berg op de plek van ritmicus Wouter Rentema. Ze spelen spacerock doordrenkt met ornamenten. Met het succesvolle album Komrad (2014) speelde Orgel Vreten van Oerol tot Paradiso en trokken ze langs de theaters met het programma En de ander. Opnieuw willen ze het podium beklimmen en komen ze met een nieuwe roedel tracks langs Victorie met de release tour.

Vertoningsdata
vr 6 apr 20:45 Details Tickets
 

Tribute2BobMarley by Rootsriders

Europa's nummer 1 Marley tribute keert terug met een hommage aan de legendarische liveplaat Babylon By Bus uit 1978.

40 jaar na de release geldt dit album nog altijd als 1 van de beste live-registraties ooit uitgebracht. Boordevol klassiekers als Is This Love, Exodus en Stir It Up - om meteen maar een paar van de allergrootste te noemen - staat de band na de kleine najaarstour met 'Marley Meets' alweer te popelen om de bühne op te gaan. In hun minibus trekken Rootsriders van 15 maart tot en met 12 mei door NL en Europa om hun favoriete album eens flink in het zonnetje te zetten, mis het niet 7 april in Victorie Alkmaar!
Vertoningsdata
za 7 apr 20:30 Details Tickets
 

DI-RECT

DI-RECT is terug met de ‘Rolling With The Punches’ clubtour! Het nieuwe album van DI-RECT verscheen in het najaar van 2017. Het album werd genomineerd voor een Edison met het volgende jury rapport: “Grensoverschrijdende, toekomstbepalende plaat van een groep die zichzelf al meerdere malen opnieuw uitvond. De disco op dit album, de soul, de R&B: prachtige verrijkingen van hun rockziel. Rauw en inspirerend.” Ze vierden dit met hun grootste clubshow tot nu toe in AFAS Live.

Het was 'vanzelfsprekend' voor DI-RECT om altijd on the road te zijn en het was dan ook snel duidelijk dat de band weer het land in wilde. Ze werkten afgelopen jaar voor het eerst met uitgebreide visuals tijdens hun tour, en dit experiment smaakt naar meer. Het wordt een veelbelovende show.

Vertoningsdata
vr 13 apr 20:00 Details Tickets
 

Memphis Maniacs

De Memphis Maniacs hebben nauwelijks meer een introductie nodig want de Masters of the Mashup timmeren inmiddels al ruim een decennium zeer fanatiek aan de weg. Velen zullen al eens een daverende festivalshow van deze mannen hebben meegemaakt maar juist in de clubs pakken de Maniacs extra uit, met veel uitverkochte zalen als gevolg. Je weet namelijk nooit wat je precies kunt verwachten tijdens zo'n clubtour, elk jaar bouwen de heren weer een nieuwe show waarbij ingenieuze mashups hand in hand gaan met een overrompelende performance, strakke lichtshow, origineel decor en verbazingwekkende outfits.

Wat je wel altijd kunt verwachten is een avond vol bezieling en muzikaliteit tijdens een verrassende, extra lange show die het feestgehalte tot ongekende hoogte zal brengen!

Foto: Femke de Schepper
Vertoningsdata
za 14 apr 20:15 Details Tickets
 

Motorpsycho

De Noorse band Motorpsycho, bestaande uit de vaste leden Bent Sæther (bas/zang), Hans Magnus "Snah" Ryan (gitaar) samen met nieuwe drummer Tomas Järmyr, komt naar Alkmaar. In 1990 kwam de eerste demo tape uit en sindsdien rocken ze zalen in binnen- en buitenland. Met al twintig albums op hun naam weten ze te blijven verrassen en laten ze zich steeds beïnvloeden door verschillende stijlen. Metal, stoner, jazz, psychedelica, country, alles komt voorbij.  

Eind 2017 kwam de nieuwe release ‘’The Tower’’ uit. Een album waar Motorpsycho een nieuwe kant van zich laat horen. In de lyrics laat de band zich uit over de politieke en wereldwijde veranderingen en op muzikaal gebied is het een good old fashioned album die de veelzijdigheid van de band laat horen.

Vertoningsdata
wo 18 apr 20:00 Details Tickets
 

The Mysterons

LET OPDoor tourverplichtingen elders wordt het optreden van The Mysterons verplaatst naar 20 april. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum of kunnen worden geretourneerd. Voor het retourneren van tickets, stuur een mail naar info@podiumvictorie.nl. 

Mogen we voorstellen: de vijfkoppige, ongelooflijk talentvolle band The Mysterons, vernoemd naar de jaren ’60 serie Captain Scarlett and The Mysterons. De band heeft een sound die niet makkelijk in een hokje te stoppen is en bevat psychedelica, Indiase en Turkse invloeden, repetitief minimalisme die aan Philip Glass doet denken, Portishead-achtige soundscapes en jaren ’60 sounds. Debuutalbum Meandering is afgelopen februari uitgekomen in zit vol spannende sounds, groovende synths en overwachte loopjes en geluiden.

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.
Vertoningsdata
vr 20 apr 20:00 Details Tickets
 

Waylon


Met het jaar waarin hij voor de tweede keer voor Nederland gaat deelnemen aan het songfestival, zou je denken dat de rest van de wereld juist niet kan wachten. Maar niets is minder waar. Waylon bedient eerst een deel van zijn eigen Nederlandse fans voordat hij afreist naar Portugal om heel Europa te gaan verrassen. 21 april komt hij naar Victorie! Deze tour, die een aftrap is van misschien wel het meest bepalende jaar voor Waylon, zal het publiek onder andere een voorproefje geven van het langverwachte persoonlijke album ‘The World Can Wait’ geheten. Het album zal na het songfestival worden gereleased.

De voorverkoop start op dinsdag 23 januari om 9:00 uur. Zorg dat je er snel bij bent!
Vertoningsdata
za 21 apr 20:30 Details Tickets
 

De Likt

De eigenzinnige elektronica- en rapformatie De Likt is weer op de been en klaar voor het nieuwe jaar. Het drietal uit Rotterdam combineert beats met funk en gepeperde woorden. Met nieuw werk op zak keren ze terug naar de podia.

De Likt is futuristische funk van Giorgi Kuiper en John van Beek, en door frontman Jordy Dijkshoorn voorzien van scherpe teksten. Het drietal leerde elkaar kennen op de popacademie en verschenen in 2013 op de radar na het winnen van de titel Beste Muzikant bij de Grote Prijs van Nederland. Nadat het debuutalbum uitkwam ging het keihard en speelden ze ijzersterke live shows.
De Likt speelde elke zaal en festival waar ze stonden helemaal plat. Ze zijn niet meer weg te denken van festivals, podia en platformen om te laten zien wat ze waard zijn en zijn ze graag geziene gasten bij 3FM en De Wereld Draait Door. Nog altijd weten ze het publiek binnen no-time om te toveren tot een wilde menigte.

In februari zal De Likt de opvolger: De Derde aan het grote publiek presenteren. Een nieuw album vol nieuw materiaal en samenwerkingen met artiesten als De Staat, Jack Parow en Akwasi.


Vertoningsdata
do 10 mei 20:15 Details Voorverkoop 24 jan
 

Steffen Morrison

Steffen Morrison werd in 2014 bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan The Voice of Holland, hij maakte een grote indruk. In de jaren daarna heeft hij niet stil gezeten, Morrison vervulde de hoofdrol in de theatervoorstelling I’m a soulman, hij releaste in september 2016 zijn EP Just Another Man in een bomvol Paradiso, daaropvolgend zette hij een overtuigende show neer op Noorderslag waar de single All For You werd gepresenteerd.

Het afgelopen festivalseizoen was Steffen niet te missen op podia en speelde hij op talloze festivals door het hele land. Gerard Ekdom en Wouter van de Goes ontdekten zijn energie en riepen zijn nummer Old Enough To Know Better uit tot Top Song en werd hij benoemd tot Nieuwe Naam. In het voorjaar van 2018 komt zijn nieuwe EP uit en deze wordt gepresenteerd tijdens de Movin On Tour waar Steffen het oude soulgeluid weer tot leven brengt met een nieuwe, opwindende eigen draai.

Vertoningsdata
za 12 mei 20:00 Details Tickets
 

Def Americans

Meer dan een halve eeuw na de eerste hits van Johnny Cash weten de Eindhovenaren van Def Americans Johnny Cash tribute de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. De songs die The Man In Black zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door Def Americans Johnny Cash tribute. Moeiteloos schakelt Def Americans tussen Cash’ rockabillykrakers op het Sun-label, de rebellie van de Folsom Prison- en San Quentin-live-albums en de broze, kale sfeer op de American Recordings.  Het moment dat Johnny’s muze en grote liefde June Carter Cash zich bij hem op het podium voegde was altijd heel bijzonder. En zo is het ook bij een Def Americans show: Met Kim ‘Carter’ Wolterink in de rol van June beleven de concerten van Def Americans hun hoogtepunt met de beste June & Johnny songs.

Def Americans bestaat dit jaar tien jaar. Behalve ongeveer elke zaal van Nederland hebben ze in die tijd ook vele grote festivals aangedaan.  Enkele festivals: Paaspop, Zwarte Cross, Moulin Blues, Solar, Speedfest, Dauwpop en Festyland. In 2013 kregen ze een groot eerbetoon, ze werden namelijk door Tommy Cash, Johnny’s jongere broer benaderd om hem te begleieden tijdens zijn My Brother Johnny concerten in Nederland.

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.

Vertoningsdata
za 12 mei 20:45 Details Tickets
 

Birth of Joy

Birth of Joy bestaat uit drie Nederlandse psychedelische rockers. Ze hebben zichzelf bewezen als een non-stop vuurbol vol energie met 450 shows op hun CV de afgelopen drie jaar. Met psychotische jams en een modern twist van stoner, grunge en punk zorgen ze voor een eigen sound. Het nieuwe album Hyer Focus komt 16 februari uit en zo gaan ze weer een druk jaar tegemoet, eens kijken of ze het record van 172 shows in één jaar gaan verbreken.

Het nieuwe album heeft een 60/70’s rock and roll geluid met stoner, punk, progressieve rock en jazz invloeden. Zo creëren ze hun eigen sound en verrassen ze het publiek elke keer weer. Ze hebben het album simpel en zo live mogelijk opgenomen om hun energie er uit te laten blinken. 16 februari komt het album uit en 18 mei staan ze bij ons in Victorie!

Vertoningsdata
vr 18 mei 20:30 Details Tickets
 

Bökkers

Bökkers is terug met een nieuw album: Schorem Uut De Schiettente. Onvervalste rock ’n roll, AC/DC meets ZZ Top meets The Rolling Stones is wat je kan verwachten. Nummers over drank, vrouwen en ander gespuis gezongen in hun moerstaal met het Sallandse dialect. Feesttenten tot popzalen tot grote festivals, het dak gaat er af.

Met het nieuwe album gaat de band een stap verder, met hulp van JB Meyers (The Common Linnets en De Dijk) nam de band het album op in de legendarische Wisseloord studio’s en verzorgden zij de eindmix en productie. Met de hitsingle Iederene Hef Een Reden, een bewerking van het populaire nummer Catch & Release van Matt Simons scoorden ze een radiohit in de zomer van 2016 en zijn ze niet meer weg te denken. Maak je klaar voor een avond waarbij de planken uit het podium krullen, de biertap overuren maakt en het publiek een nieuwe betekenis geeft aan kolkende massa.

Vertoningsdata
vr 18 mei 20:45 Details Tickets
 

Stonerfall

Mei

Stonerfall 2018 komt er weer aan en haalt de beste stoner naar Alkmaar!


Vertoningsdata
za 19 mei 16:00 Details Tickets
 

The Dire Straits Experience

The Dire Straits Experience


Met Dire Straits leden Chris White en Chris Whitten


Bringing back to life, the music of one of the most creative and unique bands in rock music.

Voor de enorme schare trouwe fans leek het einde van de wereld in zicht toen The Dire Straits in 1995 hun optredens staakten. Maar dankzij diezelfde bevlogen liefhebbers is de muziek van de razend populaire rockformatie meer levend dan ooit tevoren. Dit jaar is het veertig jaar geleden dat de beroemde band het licht zag. En de roep om songs uit het muzikaal universum dat The Dire Straits nalieten, is onverminderd groot, ook bij de jongere generaties. The Dire Straits Experience geeft gehoor aan die roep. En hoe! Dit is niet zomaar een tribute band, want twee van de oorspronkelijke leden van ‘The Straits’, Chris White en Chris Whitten, maken deel uit van de selectie artiesten die de parels uit het oorspronkelijke repertoire ten gehore brengen. Sultans of swing, Money for nothing, Private investigations, the legend is alive!

The Dire Straits Experience, gevormd door Chris White, Terence Reis, Chris Whitten, Paul Geary, Danny Schogger, Tim Walters en Simon Carter, weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van The Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven. De nieuwe formatie is een ijzersterke verzameling muzikaal talent. De leden van The Dire Straits Experience hebben formidabele muzikale records en werkten samen met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield. Het begrip ‘tribute band’ doet eigenlijk geen recht aan de missie van het gezelschap: het mooiste uit het Dire Straits songbook doorgeven aan de volgende generatie.
Vertoningsdata
za 26 mei 20:30 Details Tickets
 

Ruben Hein

Ruben Hein kennen we als pianist met de zachte, zwoele stem. Begin 2018 komt zijn nieuwe plaat ‘Groundwork Rising’ uit en volgt er een tour waarbij ook Alkmaar niet zal ontbreken. Eerste single ‘Everything I Say’ van zijn nieuwe plaat werd eind 2017 al TOPSONG van de week bij Radio 2.

Ruben studeerde jazz-piano aan het conservatorium van Amsterdam en bracht in 2010 debuutalbum Loose Fit uit bij het befaamde Blue Note Records. In 2013 volgde tweede album Hopscotch. Inspiratie haalde hij uit artiesten als Ray Charles, Miles Davis, The Beach Boys en The Beatles. Meer invloeden dan alleen jazz dus en dat hoor je, zijn muziek is een mengeling van diverse stijlen. Onlangs werkte hij samen met FINK en is hij te horen op diens plaat ‘Hard Believer’. ‘Groundwork Rising’, het nieuwe album van Ruben Hein, is in alle opzichten een stap vooruit naar het begin. Naar het gevoel van ontdekken en terug naar waar het bij de muziek van Ruben Hein eigenlijk om draait: de stem en de piano.
Vertoningsdata
za 26 mei 21:00 Details Tickets
 

Camel

De Engelse progressieve rock band Camel komt naar Victorie met de Moonmadness tour!

De band werd in 1971 gevormd door Andrew Latimer. Hij vormde een trio met Andry Ward (drums) en Doug Ferguson (basgitaar), genaamd The Brew. Met de toevoeging van toetsenist Peter Bardens was de band compleet en werd de naam veranderd in Camel. Niet veel later tekenden ze bij MCA records en werd album Mirage goed ontvangen in de Verenigde Staten. Met de komst van The Snow Goose (1975) braken ze ook in Europa door. Het album wordt gezien als een masterpiece in symfonische rock en kreeg veel positieve reacties.

 

VIP PACKAGES


Nu zijn er ook speciale VIP Packages beschikbaar!

Wat zit er in het VIP Package?
Je mag eerder naar binnen voor een meet & greet, waar je met de band op de foto mag. Maar daar houdt het niet bij op, je krijgt nog meer cadeaus als aandenken: een speciale foto die je kunt laten signeren én een tour laminaat als souvenir!

Heb je al een ticket gekocht, maar wil je ook graag het VIP pakket? Geen probleem: haal dan de VIP Upgrade!

Er zijn maar een beperkt aantal VIP pakketten beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent!

Let op: VIP Upgrade kaarten zijn géén entreebewijs en zijn alleen geldig in combinatie met een geldig toegangsbewijs/ticket. Bij het VIP Package zit het entreebewijs inbegrepen.

Vertoningsdata
do 31 mei 20:00 Details Tickets
 

Julian Sas

Let op: verplaatst naar 8 juni 2018!

Julian Sas, de winnaar van de European Blues Award voor beste artiest in 2016, is nationaal en internationaal geroemd om zijn gitaarspel en songwriting. De band bestaat uit Julian Sas (gitaar en zang), Rob Heijne (drums), Fotis Anagnostou (bas) en Roland Bakker (orgel en piano). Zijn eerste album in 1996 werd ‘’Where Will It End?’’ genoemd en die vraag is nog steeds niet beantwoord. Muziek is zijn grote passie en hij is muzikant in hart en nieren. Waar het eindigt zal nog lang niet beantwoord worden, want hij is niet van plan te stoppen.

Julian Sas heeft recent een nieuw album uitgebracht. Voor dit album is de band vernieuwt en volgens Blues Magazine is het Julian Sas zijn beste band tot nu toe. Het album wordt 'Feelin Alive' genoemd. Want, vertelt de begaafde blues-rock gitarist: ”Na lange uren in de studio, na weer een muzikale zoektocht naar het onbekende, is het podium toch altijd weer de plek waar het moet gebeuren. Daar ben ik thuis en daar voel ik mezelf na al die jaren nog steeds heel erg goed, ik hou ervan om te spelen en muziek te maken voor de mensen, het is een dankbaar gevoel. Het maakt me gelukkig. De band heeft vuur, passie, gretigheid en liefde voor muziek weten om te zetten in een krachtig live album, vol met al hun stijlen en diversiteit aan sound”.

Vertoningsdata
vr 8 jun 20:30 Details Tickets
 

Rose Tattoo

Rose Tattoo komt met de Blood Brothers European Tour 2018 naar Victorie Alkmaar als enige Nederlandse show!

De Australische rock ‘n roll band Rose Tattoo ontstond in 1976 in Sydney. Rose Tattoo maakt hard rock muziek gemixt met blues rock invloeden. Denk aan de nummers: Bad Boy For Love, Rock ‘n’ Roll Outlaw, Nice Boys, We Can’t Be Beaten en Scarred for Life. De eerste albums werden geproduceerd door Harry Vanda en George Young, die onder andere ook met AC/DC samen werkten. In 1993 waren ze de support act van Guns N’ Roses en in 1998 bracht de band nogmaals twee albums uit.

Volgens de Australische Rockmuzikant Ian McFarlane is Rose Tattoo één van de meest gerespecteerde bands aller tijden. Guns N’ Roses, L.A. Guns, Keel, Nashville Pussy en meer bands maakten covers van Rose Tattoo hun liedjes. Zanger Angry Anderson is met een vernieuwde line-up: Dai Pritchard op (slide)gitaar, Bob Spencer op gitaar,  Mark Evans op de basgitaar en John Watson op de drums terug om Europa te veroveren.

Vertoningsdata
za 16 jun 20:00 Details Tickets
 

The Pilgrims

Reniet Vrieze en The Pilgrims zijn terug voor nog een rondje PunkSoulRock’nRoll tour. Met zijn heerlijke rauwe strot is Reniet Vrieze na 18 jaar stilte teruggekeerd om samen met de Noord-Hollandse rockband The Pilgrims voor een eenmalige theatertour bijeen te komen. Omdat de theater tour zo leuk was besluiten ze in 2018 verder te gaan in clubs en festivals en doen daarmee ook Victorie aan.

Het complete muzikale spectrum van The Pilgrims komt aan bod: het rauwe en harde maar ook de breekbare muziek wordt gespeeld. Denk aan het mooie Hope In My Dreams en oude hits zoals White Men, Can’t Resist en Come Undone in een nieuw jasje. De nummers worden gebracht door ervaren muzikanten bekend van andere bands als Silkstone, Jurk, Ruben Hoeke Band, Niels Geusenbroek, Skelter en Brigit Schuurman samen met de sexy rauwe stem van Reniet Vrieze.

De bezetting van The Pilgrims op dit moment bestaat uit:  Reniet Vrieze (zang/gitaar), Henri van Bergen (drums), Dave Besse (bas), Roy Jansen (gitaar), Niels Schutten (Hammond/piano), Jasmijn de Graaff (cello) en Marcel Smet, Karlijn de Vries en Suzan de Reus (backing vocals).

Vertoningsdata
za 23 jun 20:00 Details Tickets
 

De Dijk

14 Juli
Foto door Bob Bronshoff

De Dijk is meer dan een band. De Dijk is een baken. Je kunt zeggen: dat krijg je vanzelf als je het zesendertig jaar volhoudt, maar dat is te simpel. Bij Huub van der Lubbe en zijn mannen gaat het er vooral om hoe ze dat doen. Door nooit routine toe te laten, de geloofwaardigheid te bewaken en als groep altijd samen te vallen met het gevoel dat hun muziek verspreidt. Een gevoel dat alleen te omschrijven valt met grote woorden - hoop, gemeenschapszin, menselijkheid, een afkeer van cynisme - maar dat in hun liedjes steevast wordt teruggebracht tot tastbare proporties. Dat maakt het tot een hele geruststelling dat De Dijk nog steeds in een busje klimt om het land te doorkruisen.

De Dijk is in de loop der jaren uitgegroeid tot een band die elke Nederlander kent. Huub van der Lubbe en zijn mannen zijn zelfs opgeslagen in het collectieve geheugen van haast drie generaties muziekliefhebbers. 35 jaar na oprichting staat de band nog steeds met ontzettend veel plezier en uitzonderlijk enthousiasme op de planken. De Dijk is tijdens die dik drie decennia carrière een stomende, welhaast Amerikaanse soulmachine geworden. Tijdens het concert speelt De Dijk zowel nieuw materiaal als meezingers en klassiekers. Dans mee, op de vulkaan!

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.
Vertoningsdata
za 14 jul 20:00 Details Tickets
 

Annihilator

Trash/Heavy Metal band Annihilator is niet weg te denken sinds hun start in 1989. Annihilator bestaat uit frontman Jeff Waters, Fabio Alessandrini, Rich Hinks en Aaron Homma. In de snel veranderende metal wereld weet Annihilator het publiek nooit teleur te stellen. Sinds het debuut album ‘’Alice In Hell’’ weet de band sterke albums blijven te leveren. Opvolgers ‘’Never, Neverland’’, ‘’King of the Kill’’, ‘’Suicide Society’’ en het onlangs 16de gereleasde album van Annihilator ‘’For the Demented’’ blijven ijzersterk.

Met het nieuwe album ‘’For The Demented’’ gaan ze terug naar de oude roots; trash meets melody. Tijdens het schrijven van de songteksten heeft hij het menselijke brein en al zijn glorie, complexiteit, diversiteit, zwaktes en krankzinnigheid als thema genomen. De gekheid van de muziek matcht goed bij de songteksten en slaat Annihilator Victorie niet over.

Vertoningsdata
wo 24 okt 20:00 Details Tickets
 

Fastlove

Fastlove komt met een tribute to George Michael naar Victorie! Maak je klaar voor een onvergetelijke avond. De show slaat geen enkele publieksliefhebber over; Careless Whisper, Freedom, Faith, Father Figure, One More Try, Outside, Jesus To A Child, Kissing A Fool, al jouw favorieten komen aan bod.

Van de klassiekers van Wham tot de succesvolle hits tijdens de 80’s tot de goeie tunes uit de 90’s en noughties, zelfs het onweerstaanbare Flawless komt aan bod. De passie, flair en unieke sensitiviteit van George Michael worden overgebracht tijdens dit concert.

Vertoningsdata
zo 28 okt 20:00 Details Tickets
 

Level 42

Ze verkochten wereldwijd 30 miljoen albums, hadden 18 top 40 hits en verkochten Wembley Stadion 21x uit. Level 42 komt naar Alkmaar! Kom 7 november 2018 dansen op hits als 'Lessons in Love', 'Something About You', 'Leaving Me Now', 'Running in the Family' en 'Hot Water'. Tickets gaan donderdag 9 november online. Wees er snel bij!

Level 42 heeft een druk jaar achter de rug met 27 festivals, 37 uitverkochte zalen in Europa en een tour door Japan. En ze gaan het zeker niet rustiger aan doen. Volgens Mark King was de Sirens II Tour een groot succes; de band is niet alleen muzikaal gegroeid, maar ook in de manier waarop zij zich presenteren naar de fans. Ze hebben zichzelf herontdekt en zitten vol energie. In 2018 begint het volgende hoofdstuk: The Eternity Tour met special guests The Blow Monkeys en Dr. Robert. De tour trekt door Europa en eindigt in de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen.

Bezetting:
Mark King (bas/zang)
Mike Lindup (toetsen/zang)
Nathan King (gitaar/zang)
Sean Freeman (saxofoon/zang)
Dan Carpenter (trompet/zang)
Nichol Thomson (trombone/zang)
Pete Ray Biggin (drums).  

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.
Vertoningsdata
wo 7 nov 20:00 Details Tickets