Genre Dag Zoek  
 

Club 40 met Grandmixer Ben Liebrand

CLUB 40 met Grandmixer Ben Liebrand
Nieuwe editie van CLUB 40, de populaire 35+ Clubnight in Podium Victorie Alkmaar. Deze editie een 3 uurs-set van Grandmixer Ben Liebrand (!!!) en “Big Hits on Big Screens” van DVDj Dennis Verheugd (Powermix Radio 10). Dan heb je ook wel de twee beste mega-mixers on stage!

Zaal 2: HOUSEMUSICAllnightlong
Op zaterdag 19 oktober is Podium Victorie de “favo place to be” voor 35 plussers. Bij Club 40 staat de sfeerbeleving van de avond centraal, bekende dj's en dvd-j's zorgen voor de juiste muzikale toon en naast stijlvol entertainment wordt er luxe fingerfood geserveerd. Alles om de 35-plusser in de watten te leggen en een sfeervolle, gezellige en vooral swingende avond te laten beleven. Qua muziek variëert de avond van 70s, 80s, 90s, 00s, en 10s.

Voorverkoop is gestart! Check online onze voordelige 4- en 10-pack tickets. Minimale leeftijd is
35+. Jonger ben je ook welkom, mits in gezelschap van 35+.

Speciale wensen? Neem dan contact op via: info@club40.nl

Let op: Tijdens onze evenementen worden video en foto-opnames gemaakt ter promotie van onze evenementen. Als bezoeker danwel deelnemer aan onze events, geef je Rejoice Events toestemming om beeldmateriaal (foto+video), waar je mogelijk op staat, te gebruiken voor communicatie-doeleinden. Mocht je hier niet accoord mee zijn, kun je dit aangeven bij onze fotografen op de avond, of achteraf het beeldmateriaal laten verwijderen. Dit kun je melden via het volgende emailadres: info@rejoice-events.nl. Rejoice Events zal dan direct de beelden verwijderen van haar website of social media kanalen.
Vertoningsdata
za 19 okt 21:00 Details Uitverkocht
 

Drivin N Cryin

Drivin N Cryin: ‘a little drivin' rock n roll and a little country twang.’

Deze populaire folk rock band uit Atlanta heeft inmiddels 33 jaar op de teller staan. In 1985 beklommen ze voor het eerst het podium van de legendarische 688 Club in Atlanta, de plek waar o.a. ook The Red Hot Chili Peppers, Black Flag, Iggy Pop, The Fleshtones, The Raybeats, R.E.M and 10,000 Maniacs op het podium stonden.

De indrukwekkende live optredens bezorgden de band al snel een groeiende reputatie en een trouwe fanbase. Drivin N Cryin deelde in een jaar tijd het podium met muzikale grootheden als Lynyrd Skynyrd, Sonic Youth én Neil Young. In een veranderend muzikaal landschap is de band in alle jaren fier overeind blijven. Hun album ‘Mystery Road’ werd door media  een van de beste Southern Rock albums aller tijden genoemd. In juni 2019 rolde het nieuwe album  'Live the Love Beautiful' van de pers. Zanger Kevn Kinney geeft ons alvast een inkijkje: “We are a band that's like your record collection.”

Drivin N Cryin put uit diverse invloeden en is daarmee onderscheidend. Met hun mix van rock, folk, alt-country en southern rock laten ze zich niet makkelijk in een hokje plaatsen. Liefhebbers van bijvoorbeeld Led Zeppelin, Bob Dylan, Neil Young, Johnny Cash, The Rolling Stones, Thin Lizzy en R.E.M. zullen zich daarom ook prima thuisvoelen bij een optreden. 

Terugkijkend op een mooie muzikale route en vol zelfvertrouwen over de toekomst, vertrekt de band met volle tank en een arsenaal aan goede songs richting Alkmaar!

Kevn Kinney || Zang, gitaar
Aaron Lee Tasjan || Gitaar
Tim Nielsen || Zang, basgitaar
Dave V. Johnson || Drums

TIJDSCHEMA:
19:45 Support: Daniel Donato
20:35 Drivin N Cryin
22:05 DJ

Tijden onder voorbehoud
Vertoningsdata
zo 20 okt 19:45 Details Tickets
 

Annihilator

Thrash/Heavy Metal band Annihilator werd opgericht in 1989. Sinds het debuut album ‘Alice In Hell weet de band keer op keer sterke albums af te leveren. Hun meest recente album ‘For the Demented’ wordt gevierd met een grote Europese tour.

Met dit nieuwe album gaat Annihilator terug naar zijn roots: trash meets melody. In de songteksten is het menselijke brein en al zijn glorie, complexiteit, diversiteit, zwaktes en krankzinnigheid als thema genomen.

Special Guest: Archer Nation
Als support kunnen we niemand minder dan Archer Nation toevoegen uit Santa Cruz, Californië! Leveranciers van onverbiddelijke, oprechte hardrock en metal.


19:45 Archer Nation
20:45 Annihilator
DJ Rogier Worm

Vertoningsdata
wo 23 okt 19:45 Details Tickets
 

Salsa Café

Dansschool Sizzling Salsa in Podium Victorie

Dansen op vrolijke Caribische muziek

Wil jij ook het zomergevoel het hele jaar rond vasthouden en dansen op sprankelende Caribische muziek zoals Salsa, Merengue en Bachata? Dansschool Sizzling Salsa organiseert heel veel zonnige danscursussen in Alkmaar. Al meer dan 11 jaar geven wij elke woensdagavond Salsa danslessen in Podium Victorie. Na de danslessen is er wekelijks (m.u.v. de grote vakanties) vanaf 21.15 uur de gelegenheid om te komen dansen in het Salsa Café met Dj Marciano en Dj Cesario. Het café is gratis toegankelijk.

Dansschool Sizzling Salsa staat al ruim 14 jaar bekend om haar service bij het regelen voor danspartners voor iedereen en de kwaliteit van haar docenten. Dus… tijd om het eens uit te proberen? Voor meer info over danslessen, feesten en open dagen: www.sizzlingsalsa.nl

T: 06 40308610
E: info@sizzlingsalsa.nl
Vertoningsdata
wo 23 okt 21:15 Details Toegang gratis
 

Heather Nova

Begin jaren 90 maakte de wereld kennis met het welkome en unieke stemgeluid van zangeres Heather Nova. De productieve singer-songwriter bracht een reeks succesvolle albums uit waaronder 'Oyster' en 'Siren'. Nu, 25 jaar na haar doorbraak, verschijnt dit voorjaar het nieuwe album met de toepasselijke naam 'Pearl'. Er wordt gefluisterd dat de zangeres met ‘Pearl’ een nieuw hoogtepunt in haar imposante carrière heeft bereikt.

Heather Nova benaderde voor enkele nummers producer Youth, die verantwoordelijk was voor haar doorbraak ‘Oyster’, om zo de sfeer en sound van haar debuutalbum te doen herleven. Toen hij de demo’s ontving was hij echter zo enthousiast dat hij aanbood alle nummers te produceren. De vergelijking met ‘Oyster’ was voor hem meteen duidelijk, maar in zijn ogen zijn de nummers rijker, zonder dat ze het kenmerkende kwetsbare karakter verliezen. In de bergen van Spanje werd hard gewerkt aan een diepgaande, gepassioneerde, rauwe rockplaat en zo vormde zich in de oester een wonderschone parel.

Heather Nova heeft afgelopen jaren veelvuldig opgetreden, op grote festivals, maar ook in kleine akoestische settings. Ze heeft een grote liefde voor Nederland en kan dan ook rekenen op een trouwe fanbase.

Heather Nova is beter dan ooit en wanneer haar nieuwste pareltje live tot leven wordt gebracht, zal dat gegarandeerd kippenvel bezorgen!


Support: Soham De

De Britse Soham De was er vroeg bij; op zijn tiende schreef hij zijn eerste nummer en nu, 11 jaar later, is die liefde voor muziek en creatief schrijven samengekomen in zijn eerste EP ‘The Next Nowhere’. De singer-songwriter met een intens en breekbaar stemgeluid begeleid zichzelf op de piano en met sprekend gitaarspel. Hij stond eerder al in het voorprogramma van Pierce Brothers, heeft meerdere sets gespeeld op BBC 1, heeft op vele festivals gestaan en heeft onlangs zijn eerste headline shows uitverkocht.

Soham De is de perfecte support-act voor Heather Nova en wij raden je aan om hem in de gaten te houden!

 

Vertoningsdata
do 24 okt 19:45 Details Tickets
 

Marike Jager

HEY ARE YOU OK – ALBUM TOUR

Na vijf jaar afwezigheid is Marike Jager terug als nooit tevoren. Verwacht een totaal nieuw repertoire, zoals je dat misschien al hebt gehoord met haar nieuwe singles ‘Another River’ en­­ ‘Hey Are You OK’: Frisse, veelzijdige indiepop op het snijvlak van instinct en inspiratie. Snaren, synths en eigenhandig gebakken samples die dwars door elkaar heen lopen. Denk aan Tune Yards, Feist, Talking Heads en dansen op een festivalweide in de zon, dat is de nieuwe Marike Jager.

Marike Jager is al ruim vijftien jaar een gevestigde naam in de Nederlandse muziekscene, waar ze als singer-songwriter een breed oeuvre neerzette. Haar even eigenzinnige als innovatieve platen leverden haar zowel de Grote Prijs van Nederland als vier Edison-nominaties op, bovenop diverse uitverkochte tours en vele festivaloptredens.

Hey Are You OK is Marike Jagers vijfde studioalbum en verschijnt op 6 september 2019. Een ode aan buitenbeentjes met een eigen verhaal. Zonderlingen die anders denken en dingen anders doen. Het album werd geproduceerd door Paul Willemsen (Michelle David and the Gospel Sessions) en gemixt door Tchad Blake (Arctic Moneys, Sheryl Crow, The Black Keys).

Support:
De support voor het concert van Marike Jager zal verzorgd worden door Mikky Zomerdijk. Mikky is zangeres, songwriter, componist, coach, dichter, tekstschrijver, productieleider, muziekrecensent en nog maar 25 lentes jong! Met haar veelzijdige stem, sterke liedjes en gevarieerd repertoire blijf je geboeid luisteren!

Tijdschema
19.00 Deur open + DJ DXTR
19.45 Support: Mikky Zomerdijk
20.45 Marike Jager
22.15 DJ DXTR
Tijden onder voorbehoud

Vertoningsdata
vr 25 okt 19:45 Details Tickets
 

Vunzige Deuntjes Halloween

oktober 2019
Vunzige Deuntjes meets Halloween. 25 oktober gaan we vunzig griezelen in Podium Victorie! Deze editie zal speciaal in het teken van Halloween staan. Bereid jullie voor op een vreselijk enge line-up, angstaanjagend decor, bloederige drankjes, griezelige mensen, maar bovenal enge deuntjes!

Ps. Verkleed je zo eng mogelijk om je bij Magere Hein aan te sluiten, dan overleef je de avond misschien!

Do you dare??
INFO:
23:30 - 04:30
18+
Vertoningsdata
vr 25 okt 23:30 Details Tickets
 

VroegZat

VroegZat brengt het nachtleven terug naar de avond! Evenveel feest, maar eerder op de avond (19:30 tot 00:00 uur!) en dus op een normale tijd naar bed waardoor je de volgende dag gewoon fit bent. Win-win.

Muzikaal gaat het heen en weer van disco naar pop en van reggae naar rock en van happy naar hiphop en die lekkere dansbare tunes die daar tussen en buiten zitten. DJ Rob de Nice en MC Rick Rossig gooien alles in de mix.

Zorg dat je voor 20:30 uur binnen bent want hier kun je niet vroeg genoeg pieken! #vroegfeestenlangslapen

Leeftijd 18+
Vertoningsdata
za 26 okt 19:00 Details Tickets
 

Popquiz

2019
De langstlopende maandelijkse popquiz van Nederland (sinds 1998) speel je in Victorie! Deelnemers van 0 tot 100, alwetende professoren of gezelligheidsdieren, iedereen is welkom.

Geluids- en beeldfragmenten, onherkenbaar gemaakte platenhoezen, jeugdfoto's van popsterren, je kunt het zo gek niet bedenken of er wordt een ronde aan gewijd. Drankjes en iets te knagen haal je aan de bar, er wordt veel gelachen en je kunt nog mooie prijzen winnen ook!

Kleine zaal, aanvang 20:30
Inschrijfgeld: 2,50 per deelnemer.
Inschrijven aan de zaal, vanaf 20:00 uur. Het is mogelijk om individueel of als team mee te doen (maximaal 4 personen).
Vertoningsdata
do 31 okt 20:30 Details Geen webverkoop
do 28 nov 20:30 Details Geen webverkoop
do 19 dec 20:30 Details Geen webverkoop
 

Mercy John

Na het verschijnen van zijn bejubelde debuutalbum ‘This Ain’t New York’, gingen in 2017 muzikale deuren open voor Mercy John. Er volgden diverse grote festivals en een tour met JW Roy en Danny Vera. Ondanks zijn schijnbaar eindeloze drive en energie, leek het allemaal net wat te snel te gaan voor de nuchtere Brabander. Zijn schijnbaar eindeloze energie en drive toch eindig te zijn. Het nieuwe album ‘Let It Go Easy’ dat in februari 2019 is verschenen, is geschreven in deze periode. Het is echter geen somber album geworden, maar wel een album dat meer volwassen is dan het debuut. De muziek is daarbij ook veranderd. De Americana invloeden zijn gebleven, maar de sound is wat rauwer en de songs soms steviger.

Dat de singer-songwriter in korte tijd meer zelfkennis heeft opgedaan wordt al snel duidelijk. De titel ‘Let It Go Easy’ mag dan ook als een nieuw levenswijsheid voor Mercy John worden opgevat: 'Probeer het leven wat gemakkelijker te zien en geniet.' Met deze twee albums op zak is het tijd om heel Nederland te laten horen wat de liedjesschrijver in zijn mars heeft.

In september bracht de Nederlandse songwriter in het kader van zijn aankomende najaarstournee een nieuwe EP uit. Op deze EP, 'Cruel Love' getiteld, staat een zestal nummers afkomstig van zijn eerste twee platen maar dan in een akoestische versie en volledig solo uitgevoerd. Op 1 november staat Mercy John met band op het podium. 

Recensies: 

‘Zijn akoestische spel, die gierende gitaren, dat altijd strakke tempo, die grootse dynamiek, die warme stem, die meehuilende lapsteel en als schouder dienstdoende Hammond, die oprechtheid in zijn woorden vol zelfkritiek - het is om te janken zo mooi.’ - OOR magazine

‘Luister naar de subtiel in elkaar gevouwen instrumentaties, de gelaagde vocalen en de discreet huilende pedal-steel-gitaren van het titelnummer en weet dat het goed is.’ - **** Volkskrant

‘Op Let It Go Easy overstijgt Mercy John de Americana-categorie en vindt hij zijn persoonlijke signatuur. En waar andere artiesten soms na een halve CD nog wel eens willen inkakken doet hij er met het afsluitende trio juweeltjes doodleuk een schepje bovenop. Om dat te presteren moet je van goeden huize komen. Prachtplaatje.’ - 4,5* Heaven magazine

‘Dit album spreekt nog meer aan. En hoewel dynamischer en meer gelaagd dan voorheen staat werkelijk iedere noot op zijn plek en zijn ze ook allemaal raak.’ - ***** Musicmaker magazine

Tijdschema
20:00 Deur open
20:30 Aanvang
Tijden onder voorbehoud
Vertoningsdata
vr 1 nov 20:30 Details Tickets
 

Xzibit

West Coast legende Xzibit maakte in de jaren 90 naam als rapper en later ook als presentator van het populaire MTV programma ‘Pimp My Ride’. Hij scoorde zijn eerste hit in 1996 met het nummer ‘Paparazzi’, maar zijn grote doorbraak volgde in 2000 met het album ‘Restless’. Sinds 2004 werd Xzibit ook bekend als presentator van het populaire MTV programma ‘Pimp My Ride’. Auto’s klaar voor de schroothoop werden omgetoverd tot blinkende pimpmobielen. 

Geboren als Alvin Nathaniel Joiner, verhuisde Xzibit op jonge leeftijd naar Los Angeles en startte daar zijn carrière als member van underground hiphop collectief Tha Alkoholiks, met King T, Defari en The Alkaholiks. Zijn grote succes kwam echter in 2000 met zijn 3e solo album ‘Restless’. Artiesten als Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem en Nate Dogg werkten mee aan dit album. De rapper onderscheidt zich met compromisloze, eigenzinnige hiphop, onweerstaanbaar funky beats, gezongen refreintjes, zowel 'heavy' als humoristische teksten en ijzersterke songs. Samen met Snoop Dogg, Dr. Dre, Eminem, Ice Cube, Proof, Nate Dogg, Warren G. e.a. maakte Xzibit in 2000 tevens deel uit van de legendarische ‘The Up in Smoke Tour’.  

Op 1 november brengt rapper Xzibit een mooi, rauw hiphop feestje en een lading hiphop classics en nieuw werk naar Alkmaar. Als voorprogramma neemt hij een nieuwe generatie artiesten mee van zijn label mee: 

TIJDSCHEMA
19:30 Zaal open

Support:
Demrick & DJ Hoppa
James Savage
Problem
Ras Kass 
Vertoningsdata
vr 1 nov 20:45 Details Tickets
 

Zer00's Heroes

november
You can find me in da club! De grootste hits uit de jaren '00 zijn terug in Alkmaar met Zer00's Heroes!

Pharrell - Beyoncé - Gigi D’Agostino - Britney - Sean Paul - Gwen Stefani - Justin - 50 Cent - Linkin Park - The White Stripes - Outkast - Franz Ferdinand - en z00000 veel meer.

De Zer00’s
Zer00's Heroes neemt je mee naar het eerste decennium van het millennium toen alle cool kids 0nl33$bare MSN-namen hadden, social media geboren werd en je je flip phone met zwier openklapte. Pop, indie, dance of urban: de DJ's van Zer00’s Heroes draaien alle hits van de jaren nul overdwars aan elkaar tot één dampende dansavond. The very best since '99
Vertoningsdata
vr 1 nov 23:30 Details Tickets
 

Comedy Night

Comedy Night by Comedy Tunes

Een avond genieten van een flinke dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten! Op een comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen en dat stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes Comedynights zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel.

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel. Koop tickets voor de comedytunes comedynight.

Vanavond zie je de volgende comedians in de line-up:
- Martijn Oosterhuis
- Victor Luis van Es
- Johan van Gulik
- MC: Jurg van Ginkel 
Vertoningsdata
za 2 nov 20:30 Details Tickets
 

Housequake - Roog b2b Erick E

Roog, Erick E en MC Gee vormen een uniek trio dat blindelings op elkaar is ingespeeld. Back 2 Back draaien Roog en Erick E elke zaal helemaal plat. Hun finesse voor sound en (hard) soul zijn de ingrediënten die elke houseliefhebber doet smelten.

Leeftijd 18+
Vertoningsdata
za 2 nov 23:30 Details Tickets
 

Sheila E.

Een naam als Sheila E. behoeft weinig introductie, vooral voor degenen die de jaren 80 bewust hebben meegemaakt. Als kind droomde Sheila Escovedo ervan om astronaut, sportkampioene of rockster te worden. De maan en de gouden plak werden op jonge leeftijd ingeruild voor een set drumstokken en de rest is geschiedenis.

Velen kennen Sheila E. als de ontdekking van Prince en natuurlijk van de grote hits 'The Glamorous Life', 'The Belle Of St. Mark', 'A Love Bizarre' en 'Holy Rock'. Daarnaast werkte ze samen met grootheden als Lionel Richie, Marvin Gaye, Herbie Hancock, Diana Ross, Jennifer Lopez en Beyoncé en stond ze tijdens de Academy Awards met Pharrell Williams op het podium. 

Meer recent was zij drummer voor Ringo Starrs ‘All Star Band’ en treedt ze op als muzikaal leider voor diverse grote artiesten. Haar werk was o.a. te zien tijdens o.a. de Latin Grammy Awards, Summer Olympics, WOW Awards, ALMA’s, The Image Awards and the Academy Awards.

Deze powervrouw scoorde hit na hit en mag zich bovendien tot de beste drummers ter wereld rekenen. We zijn vereerd dat we haar in Alkmaar mogen verwelkomen. Ze zal in de grote zaal een waanzinnig goed opgebouwde, wervelende show vol percussie en mooie herinneringen neerzetten.
Vertoningsdata
do 7 nov 20:30 Details Uitverkocht
 

Club Pussycat, What's New? - Judy Blank - Mitch Rivers - TOUSCH

7 november 2019

Club Pussycat: What's new?

Club Pussycat is een concept waarbij jij de kans krijgt om bands en artiesten te zien in de intieme setting van onze kleine zaal voordat ze zijn doorgebroken en alleen nog maar in ramvolle grote zalen staan te spelen. 
Line-up:

Judy Blank
Als Judy Blank je zou vertellen dat ze uit een of ander zuidelijk Amerikaans gehucht zou komen, zou je haar geloven. Maar ze komt gewoon uit Utrecht, al ligt ze flink op koers om de wereld te veroveren met haar bluesy americanaliedjes. De broeierige hitsingle ‘Mary Jane’ werd uitgeroepen tot Topsong op Radio 2, ze deelde het podium met Seasick Steve en met haar folkballad ‘1995’ veroverde ze zelfs het hart van niemand minder dan Elton John.Ze speelde al op NN North Sea Jazz Festival, Lowlands Festival en Pinkpop Festival, was te zien bij DWDD en reisde met haar eerste clubtour het land door, die zalen als Paradiso en Tivoli niet oversloeg. Met haar nieuwe liedjes deelt ze haar hersenspinsels op een houten veranda in Lake Arthur, laat ze je proeven van met suiker bestoven beignets in New Orleans en bezingt ze dagelijkse strubbelingen met een stem waar je kippenvel van krijgt.

Mitch Rivers
Hij veroverde met zijn 70’s vintage rock de Nederlandse Americana scene, maar in 2019 laat hij de term ‘singer-songwriter’ volledig los. Hij is een producer, een componist wiens catchy popsongs de grenzen van genres doen vervagen. De eens melancholische Mitch begint te swingen, met een gloednieuwe band achter zich die een dominante groove de zaal in pompt. De metamorphose heeft geleid tot een authentieke soul sound. Het vintage randje wordt gecombineerd met frisse invloeden uit de dance en R&B, en synthesizers rechtstreeks uit 80’s disco en funk. 

TOUSCH
De band is in 2012 ontstaan op de Herman Brood Academie. Na een aantal energieke optredens en mooie recensies studeerden de vier muzikanten af en bewogen zich daarna ieder een andere richting op. Natousch Gerritsen vloog naar Tel Aviv, en in de tussentijd speelden Isai Reiziger, Sebas Simoen en Danny van Tiggele in andere bezettingen als Taymir, Mister and Mississippi, Ronde en Woot. Vier jaar verder zijn de handen weer ineen geslagen en zijn ze gedrevener dan ooit. Gezamenlijk luisteren ze naar platen van Thee Oh Sees, Ty Segall en The Dead Weather. Energie is altijd een kernwoord geweest bij deze band. Elke klap is raak. De ere-titel ‘Must See Act’ die zij ooit al kregen van 3VOOR12 klopt daarom helemaal! 

Vertoningsdata
do 7 nov 20:45 Details Tickets
 

FRIS

nov 2019
Het is weer tijd voor Fris! Het feest voor iedereen van 12 t/m 16 jaar met de vetste dj's en artiesten van dit moment. 

Line-up wordt halverwege september bekendgemaakt. 
Vertoningsdata
vr 8 nov 19:30 Details Tickets
 

Popronde 2019

Ook dit jaar is Podium Victorie officieel OOR Talent Stage tijdens het grootste gratis reizende festival van Nederland. En daar hoort natuurlijk een prachtige line-up bij:

21.00 WIES
22.10 Get Jealous
23.15 Queen's Pleasure

En wie geen genoeg kan krijgen kan nog even door op de officiële Popronde afterparty:
00.30 NEMSIS
Vertoningsdata
vr 8 nov 21:00 Details Toegang gratis
 

Popronde Alkmaar

De Popronde Alkmaar 2019 in Victorie! Popronde is hét reizend muziekfestival wat een springplank biedt voor aanstromend talent.

De line-up:
Get Jealous
Queen's Pleasure
More to be announced

Vertoningsdata
vr 8 nov 21:00 Details Toegang gratis
 

Van Dik Hout

Van Dik Hout bestaat vijfentwintig jaar! 

Van Dik Hout is een van de meest toonaangevende bands van de Nederpop. De band brak in 1994 door met ‘Stil In Mij’ en scoorde later ook hits als ‘Alles Of Niets’ en ‘Tot Jij Mijn Liefde Voelt’. Als gelegenheidsformatie De Poema’s met Acda & de Munnik werden grote hits gescoord als ‘Mijn Houten Hart’ en ‘Zij Maakt Het Verschil’. Van Dik Hout stond op festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA en deed talloze club en theatertours door Nederland. In 2002 speelden ze op het huwelijksfeest van koning Willem-Alexander en koningin Maxima in de Amsterdam Arena. 

De nieuwe single is getiteld ‘Eén nacht eeuwigheid’ en is het eerste nieuwe geluid van de band sinds vijf jaar. Het is de voorbode van meer materiaal wat dit jaar verwacht wordt. Van Dik Hout zal ook nummer spelen van hun succesalbum 'Van Dik Hout' uit 1994 met hits als ‘Stil In Mij’ en ‘Alles Of Niets’. Reden genoeg om deze bijzondere avond bij te wonen! 

Tijdschema
18.45 Deur open
19.30 Aanvang
22.30 Eindtijd
Vertoningsdata
za 9 nov 19:30 Details Uitverkocht
 

PIÑA

nov 19
Hola Alkmaar!

Zaterdag 9 november komt PIÑA terug naar Victorie! Het feest met de heetste latin muziek, tropische sfeer en vooral veel gezelligheid! Tijdens deze avond dansen we op de lekkerste reggaeton, latin hits gemengd met merengue, bachata, dembow, salsa, dancehall en meer caliente klanken.

Naast onze main zaal openen we weer een tweede area! Hier kun je genieten van de heerlijkste salsa, bachata en kizomba!

De kaartverkoop start donderdag 12 september om 13:00!

Locatie: Victorie Alkmaar
Openingstijden: 23:00-04:00
Leeftijd: 18+ ID Verplicht

¡Vamos a bailar!
Vertoningsdata
za 9 nov 23:00 Details Tickets
 

Victorie Sunday Sessions: Birgit Schuurman

De special guest van Victorie Sunday Sessions op 10 november is Birgit Schuurman 

Waan je in een sfeervolle club, waar je onder het genot van een drankje en lekker fingerfood kunt genieten van topmuzikanten.Van goede luisterjazz tot stomende soul & funk, maandelijks op de zondagmiddag in Victorie. 

Deze editie van Victorie Sunday Sessions verwelkomen we Birgit Schuurman! Schuurman begon haar zangcarrière in 1995 samen met haar zus Katja in de band Jeunes Turcs. In 1999 bereikten haar singles 'A Little Famous' en 'Maybe The Wine' een landelijk publiek. Deze alleskunner heeft zichzelf vervolgens verder ontwikkeld op acteer- en presentatiegebied. Maar.. bloed kruipt waar het niet gaan kan en in 2018 komt haar nieuwste album A Fool For Love uit. Het meest persoonlijke album tot nu toe, met zelfgeschreven nummers en melancholische klanken. "Ik luister zelf ook graag naar melancholieke nummers. Ik vind het fijn om me helemaal aan zo’n gevoel over te geven.", aldus Birgit. De mooie zangeres komt met een speciaal hiervoor uitgekozen repertoire naar Victorie Sunday Sessions op 10 november. 

De band bestaat dit keer uit Stef de Hond (Van Velzen, Jim Bakkum), Aron Raams (Gare du Nord, Paul de Leeuw), Sven Happel (Wouter Hamel, Janne Schra) en Niek de Bruijn (Bireli Lagrène, Kim Hoorweg). Zij zullen in de donkere tijd van het jaar elke maand op de zondagmiddag de beste jazz, soul en funk brengen, met elke keer een bijzondere gast.
Vertoningsdata
zo 10 nov 15:45 Details Tickets
 

Everlast

House of Pain frontman Everlast komt naar Alkmaar

Iedereen kent de monterhit ‘Jump Around’ van House of Pain. Voormalig frontman van deze hiphop formatie is Erik Francis Schrody, beter bekend als Everlast!

Na zijn House of Pain periode volgde voor Everlast een succesvolle solocarrière als singer-songwriter / rapper. Zijn album ‘Whitey Ford Sings The Blues’ (1998) werd een genre-overschrijdende klassieker met een verrassende mix van hiphop, folk, blues, country en rock.
De megahit ‘What it's like’, werd genomineerd voor een Grammy Award voor Best Rock Performance. Daarnaast leverde Everlast met het nummer ‘Put Your Lights On’ een contributie aan het met een Grammy Award onderscheiden album ‘Supernatural’ van Carlos Santana.

Inmiddels heeft Everlast zijn 7e studio album afgeleverd. Voor ‘Whitey Ford’s House of Pain’ (2018) trok Everlast werkelijk alle registers open. Zoals hij zelf zegt: 'I just used everything in the tool box.' Het resultaat is een prachtig persoonlijk bouwwerk, met eerlijke teksten en doordringende tracks. Voortgebracht door die heerlijk diepe, rauwe stem die elk nummer verrassend weet te kleuren. Everlast staat met band en DJ op het podium en brengt diverse stijlen, van rauwe hiphop tot bluesy tracks en natuurlijk ook een aantal klassiekers!

Vertoningsdata
vr 15 nov 20:45 Details Tickets
 

TOF - techno on friday

Kwalitatieve techno heeft de weg gevonden naar Podium Victorie Alkmaar. TOF is het platform voor lokaal creatief geweld met de Alkmaarse underground als basis. Rauwe ongecompliceerde underground techno met dik geluid, sicke videomapping en mindblowing laser. Diep, intens, voor de ékte liefhebbers!

Line up:
Abstract Division
Mike Storm live
Max Sequenszer
Karl Alexander
MØKE


Doors open: 22:00-05:00. Let op: beperkt aantal tickets!
TOF//We.Do.Techno.
Vertoningsdata
vr 15 nov 22:00 Details Uitverkocht
 

Indian Askin

Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers. De constant durende festivaltour zorgde ervoor dat ieder bandlid nu elke uithoek van Nederland op de kaart kan aanwijzen. Drie jaar na dat debuutalbum zijn Chino, Jasja, Ferry en Bart klaar voor de volgende ronde. Opvolger ‘Another Round’ verscheen op 25 januari via Warner Music.

‘Another Round’ laat een band horen die ontzettend naar elkaar is toegegroeid. Dat kan ook niet anders, na de krankzinnige tour die volgde op ‘Sea Of Ethanol’. Naast veel optredens in het Nederlandse popcircuit zette de band ook haar eerste voorzichtige stappen in het buitenland en speelden ze shows in onder andere Frankrijk, Duitsland, Tsjechië en Engeland. En dus kennen de bandleden elkaar van binnen en van buiten, praten ze allemaal met een aangedikt Amsterdams accent en kunnen ze allemaal om dezelfde slechte grappen lachen. Honderdtwintig Indian Askin shows in negen maanden staan garant voor ongeveer honderdtwintig sterke verhalen, vol slapeloze nachten en alcohol.

Alcohol, daar ging het op de debuutplaat al over, maar op ‘Another Round’ is het serieus. Chino:”Waar Sea of Ethanol ophoudt, gaat ‘Another Round’ zonder schaamte verder over dealen met depressies, alcoholisme en verlatingsangst.” Hiermee confronteert hij iets wat eerder nog ergens in een la met een slot erop zat opgeborgen, de sleutel ergens weggegooid. “In muziek mag je niet liegen. Als je jezelf uit, moét je eerlijk zijn. “Separation” en “I Feel Something” gaan letterlijk over mijn verlatingsangst. ‘On and On’ gaat over alcoholisme. Het nieuwe feestje, het nieuwe biertje, opnieuw en opnieuw.”

Wederom een plaat van Indian Askin vol heerlijke en eerlijke muziek en de band is pas net begonnen. Indian Askin goes On and On!
Vertoningsdata
za 16 nov 19:45 Details Uitverkocht
 

De Dijk

16 nov 2019

De Dijk: wie kent ze niet? Na meer dan 35 jaar staat de band nog altijd met onverminderde passie en oprechtheid op de planken. De band is in dik drie decennia uitgegroeid tot een stomende, welhaast Amerikaanse soulmachine. In 2010 leidde dit tot een bijzondere, dikverdiende samenwerking met Solomon Burke. 

De bevlogen muzikanten vormen tevens een hechte vriendenclub, met als kern zanger Huub van der Lubbe, zijn broer en bassist Hans van der Lubbe, toetsenist en gitarist Pim Kops, gitarist Nico Arzbach en drummer Antonie Broek. Van de hausse aan Nederlandstalige groepen van de vroege jaren tachtig is De Dijk altijd actief gebleven, zowel op het podium als in de studio. Door de jaren heen brengen ze een unieke combinatie van Nederlandstalige teksten en muzikale invloeden uit vele windstreken, van Amerikaanse rock, blues en soul tot Franse chansons. 

De muziek van De Dijk heeft de tand des tijds moeiteloos doorstaan en na meerdere uitverkochte shows keren ze in november terug naar Alkmaar om een prachtige live show neer te zetten in de grote zaal van Podium Victorie. 


Vertoningsdata
za 16 nov 20:30 Details Uitverkocht
 

Kim Wilde

De zangeres Kim Wilde was in de jaren tachtig The Princess of Pop met maar liefst vijftien Top-40-hits, waaronder onverwoestbare klassiekers als Kids In America, Cambodia, Chequered Love en Never Trust A Stranger. De jaren negentig bracht Wilde voornamelijk tuinierend door, maar in 2003 maakte ze samen met de Duitse zangeres Nena een gigantische comeback met de tweetalige hit Anyplace, Anywhere, Anytime.

Kim Wilde doet haar naam eer aan. Haar songs zijn soms een tikkeltje ruig, maar tegelijk gevoelig, door de aanstekelijk melancholieke klank van haar stem. Rock met een twist, die begin jaren ’80 de titel New Wave mee kreeg. Een stijl die goed in de smaak viel van het internationale poppubliek. In 1983 werd ze bij de Engelse BPI Awards uitgeroepen tot beste Engelse zangeres. Verwacht een Wilde avond vol met greatest hits!
Vertoningsdata
zo 17 nov 20:00 Details Tickets
 

P.O.D. & Alien Ant Farm

P.O.D. + Alien Ant Farm bundelen de krachten en komen samen naar Alkmaar! Deze combi bezorgt je gegarandeerd een lading energie en een heerlijke trip down memory lane. 

P.O.D.
De Amerikaanse nu-metalband P.O.D. (Payable On Death) is in meerdere genres thuis, maar staat vooral bekend om hun optimistische mix van metal en rap begin '00. Met het album ‘Satellite’ uit 2001 bereikte de band wereldfaam. De tracks ‘Youth of the Nation', 'Boom' en 'Alive' werden grote hits. Eind 2018 verscheen het nieuwe album 'Circles,' een mengelmoes van rap-rock, metal en een vleugje reggae. Uiteraard zijn er hardere tracks te vinden op het album, waaronder ‘Rockin’ With The Best’, ‘Soundboy Killa’ en ‘Panick Attack’. Zonder concessies te doen aan hun kenmerkende sound, is op het nieuwe album duidelijk te horen dat de band heeft gekozen voor een eigentijds geluid. 

Alien Ant Farm
De alternatieve Californische rockband Alien Ant Farm werd in 1995 opgericht en scoorde in 2002 een monster hit met Michael Jackson cover 'Smooth Criminal'. Inmiddels zijn we vijf studioalbums verder waarvan ‘Always and Forever’ uit 2015 de meest recente is. Verwacht hits zoals 'Movies', 'Attitude' en uiteraard wordt het meebrullen met 'Smooth Criminal'.

Special guest voor deze avond: L.A. rockers Dead Girls Academy
Vertoningsdata
vr 22 nov 19:45 Details Tickets
 

Stones Sessions

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. De muziek van ‘The greatest rock ’n roll band in the world’ gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron. Hierdoor besloten vijf talentvolle muzikanten (bekend van o.a. Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man) zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones te storten. De livesensatie van Stones Sessions komt gevaarlijk dicht in de buurt van de beruchte shows uit de jaren zeventig waar The Stones bekend om staan.

Stones Sessions is de grote verrassing dit jaar in tribute-land. In een dampende Rock 'n Roll show vol eigenheid, muzikaliteit en doorzettingsvermogen worden hits als ‘Paint it Black’ en ‘Honky Tonk Women’ nieuw leven ingeblazen. The Rolling Stones spelen uiteraard nog, maar met Stones Sessions is het alsof je teruggaat naar de roerige jaren zeventig waarbij de ene na de andere hit de zaal in wordt geslingerd, inclusief zweet, blues, rokende gitaarversterkers, geleid door de pittige rocksound van zanger Jeffrey Hendriks.

Stones Sessions begint dit najaar aan haar tweede clubtour. Na een druk festivalseizoen tourt de band wereldwijd verder langs de ABC-eilanden en acht steden in China. Gelukkig is er ook nog tijd voor een show in onze kleine zaal. V
erwacht een aaneenschakeling van wereldhits verpakt in een psychedelische rockshow waarin iconische gitaarriffs de boventoon voeren.
Vertoningsdata
vr 22 nov 20:45 Details Uitverkocht
 

EPIC

Het is weer tijd voor EPIC! WE ARE BACK met een dikke editie met niemand minder dan CHIVV! Een van de hardste artiest van de rap scène. Kort geleden kwam zijn album “2 borden 1 tafel “ uit die heel hard gaat! Ook staat hij bekend om zijn monster hit “EWA EWA EWA” in samenwerking met FRENNA!

Plaatjes draait niemand minder dan LUCY-JONES deze avond, winnaar van onder andere “ BEST FUNX DJ 2019”

Wij zien jullie graag op 22 nov 2019 terug in de podium victorie om er een groot feest van te maken vol met hitjes en gezelligheid!

Time table:

23:30-00:30 Chello
00:30-01:30 Narro en Casey
01:30-02:00 Angosoundz
02:00-02:30 Chivv
02:30-03:00 Zapre
03:00- 04:00 LUCKY-JONES

Leeftijd 16+ (ID verplicht)
Vertoningsdata
vr 22 nov 23:00 Details Tickets
 

Crazy 90's: 2 UNLIMITED

Zaterdag 23 november 2019 is er een nieuwe editie van het populaire 90's spektakel CRAZY 90's in Victorie
Crazy 90's is niet zomaar een 90s-feestje en staat al meer dan tien jaar garant voor een moddervet spektakel met altijd uitbundige partypeeps. Resident en Mastermixer Dvd-j Devious (o.a. bekend van de Radio 10 Powermix) komt met zijn arsenaal aan geremasterde 90s-videoclipclassics de dansvloer op zijn kop zetten en we strikken de échte 90s helden om die gekke 90s-vibe helemaal te doen herleven. Een absolute throwback met die party-feel van toen!

Deze editie is er een exclusief live optreden van de legendarische 90s heroes: 2 UNLIMITED. De meest succesvolle eurodance act, domineerde wereldwijd alle hitlijsten, een ware 90's-hitmachine! Je kent ze vast wel van hits als 'No Limit', 'Twilight Zone', 'Get Ready For This', 'Let The Beat Controle Your Body', 'Jump For Joy' enz., enz. Sinds 2016 treden ze op in de huidige formatie (Anita is vervangen door Kim) en één blik op hun agenda laat zien dat zij continue (wereldwijd) rondtouren met een waanzinne vette show! Ze zijn dan ook nog zelden in Nederland te bewonderen, maaaarrrr Crazy 90s heeft ze weten te strikken voor een exclusieve show in Noord-Holland! 

In de kleine zaal is de beruchte Strictly Happy Hardcore Allnighter met Dj's Ominous & Sequence (Thunderdome/Pandemonium). Hak je eigen de hele avond stuk op de ekte happy hardcore klassiekertjes!

Afgetopt met Crazy Entertainment word dit natuurlijk weer een groot gekkenhuis! Heb je ook zin om kapotlos te gaan op al die geweldige 90s-klappers?! Dan mag je deze editie zé-ker niet missen! Maar wees er snel bij, want Crazy 90s is vaak al vóóraf uitverkocht!

Wees er snel bij, want deze kon nog weleens harder gaan dan een malle gabber op glad ijs! En Crazy 90s is sws vaak al vóóraf uitverkocht!

Line up:
2 UNLIMITED live l DVDJ DEVIOUS l
STRICTLY HAPPY HARDCORE ALLNIGHTER met OMINOUS & SEQUENCE (Thunderdome/Defqon).

Min. leeftijd: 18+ (ID verplicht)

Speciale wensen? Neem dan contact met ons op via: info@crazy90s.nl

Check ook de speciale deals:
Groepsticket voor 4 personen = €82,- 
Groepsticket voor 10 personen = €190,-

Let op: Tijdens onze evenementen worden video en foto-opnames gemaakt ter promotie van onze evenementen. Als bezoeker danwel deelnemer aan onze events, geef je Rejoice Events toestemming om beeldmateriaal (foto+video), waar je mogelijk op staat, te gebruiken voor communicatie-doeleinden. Mocht je hier niet accoord mee zijn, kun je dit aangeven bij onze fotografen op de avond, of achteraf het beeldmateriaal laten verwijderen. Dit kun je melden via het volgende emailadres: info@rejoice-events.nl. Rejoice Events zal dan direct de beelden verwijderen van haar website of social media kanalen.
Vertoningsdata
za 23 nov 21:00 Details Uitverkocht
 

Memphis: 50 Jaar!

De band Memphis bestaat dit jaar 50 jaar en dat laten ze weten ook: Het is een jaar lang één groot feest!

Het eerste jubileumconcert is op zondag 24 november in Victorie! Zoals altijd zal de band haar publiek trakteren op een breed repertoire, uiteenlopend van ‘gouwe ouwe’ uit de jaren ‘60, ’70 en ‘80, tot en met hedendaagse topsongs. Het dak gaat er weer af… Niet voor het eerst en zeker niet voor het laatst. Memphis is in 1969 ontstaan als coverband van de Rolling Stones en vergaarde daarmee grote populariteit. Zo zeer zelfs dat een tijdje pauze werd ingelast, omdat er steeds vaker chaotische taferelen ontstonden.

Later pakten de bandleden de draad weer op. In 1993 was er een wisseling in de bandsamenstelling en kwamen Remi en Edwin Beukers (voorheen Razor Blade) en Roland Schaafsma (Rotation) de band versterken. Zo ontstond de huidige formatie waarmee de band nog altijd zeer succesvol is. In totaal staat Memphis dus alweer 50 jaar op de planken en de mannen zijn voorlopig nog niet van plan om te stoppen. Het jubileumjaar is slechts een tussenstop…
Vertoningsdata
zo 24 nov 15:00 Details Tickets
 

The Dire Straits Experience

2019
Voormalig Dire Straits-lid Chris White met zes wereldklasse muzikanten

Chris White stond vorig jaar met zijn The Dire Straits Experience al in uitverkocht Carré en gaf twee uitverkochte concerten in het beroemde Olympia theater in Parijs. Nu komt The Dire Straits Experience naar Victorie!

Voor de enorme schare trouwe fans leek het einde van de wereld toen de Dire Straits in 1995 haar optredens staakte. Maar dankzij diezelfde bevlogen liefhebbers is de muziek van de razend populaire rockformatie meer levend dan ooit tevoren. De roep om songs uit het muzikaal universum dat de Dire Straits naliet, is onverminderd groot, ook bij de jongere generaties. ‘The Dire Straits Experience’ geeft gehoor aan die roep.

Dire Straits bandlid Chris White en zes wereldklasse muzikanten brengen de parels uit het oorspronkelijke repertoire ten gehore. Sultans of swing, Money for nothing, Private investigations, the legend is alive!

De band wordt gevormd door Terence Reis, Andrew Hawkins, Paul Geary, John Maul, Tim Walters and Simon Carter, en weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van de Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven. Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. Dan ligt de lat hoog. De nieuwe formatie is sowieso een ijzersterke verzameling muzikaal talent. De leden van The Dire Straits Experience hebben formidabele muzikale records en werkten samen met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield. The Dire Straits Experience brengt de muziek van een van de meest creatieve en unieke bands in de rockmuziek opnieuw tot leven.

Dit is een concert met staanplaatsen. 

In de media
“Vanaf de eerste noot die zijn lippen verlaat, vanaf de eerste streel van zijn vingers over de gitaarsnaren, weet je dat hij het onmogelijke doet. Terence Reis brengt de Dire Straits helemaal terug.”
Cultuurselect

“Ondertussen was wel duidelijk dat dit een avond zou worden waarop er met de precisie van een Zwitsers uurwerk, met voelbaar speelplezier, intens en virtuoos gemusiceerd zou worden (…) The Dire Straits Experience staat als een huis.“
Rootstime
Vertoningsdata
do 28 nov 20:45 Details Tickets
 

Rewind

nov 19
Tijdens deze avond spoelen we terug naar de hits van toen en fast forwarden naar de hits van nu!

Een unieke mix tussen The Jackson 5, Nelly, Usher, Beyoncé en het hete heden.

Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 16 oktober 19:00 u!


Leeftijd: 21+
Vertoningsdata
vr 29 nov 23:30 Details Tickets
 

Wouter Hamel

Na een vliegende start in 2007 ging het Wouter Hamel na zijn debuutsingle ‘Breezy’ al snel voor de wind. De eerste twee platen werden platina, er volgden optredens in het buitenland en zelfs het Koningshuis werd fan. 

‘BOYSTOWN’ is de titel van het fonkelnieuwe album van Wouter Hamel, dat begin mei is verschenen. Meer dan een decennium nadat hij met zijn succesalbums 'Hamel' en ‘Nobody’s Tune' zijn muzikale bakens plaatste in het toen onontgonnen gebied waar jazz en pop elkaar ontmoeten, keert hij met dit album terug naar die plek waar z'n muzikale hart ligt. De nostalgische sound van 'BOYSTOWN' vormt een perfecte match met de warme, jazzy stem van Hamel. 

'BOYSTOWN' is een band-project, zonder externe producers/arrangeurs. Hamel en zijn pianist Thierry Castel werkten in afzondering aan de tracks. Ze creëerden een muzikale wereld die zich uitstrekt van vroege Brian Wilson orkestraties tot melancholische Scorsese sferen. Het album gaat over voornemens en verlangens, en de romantische single 'Live It Up' klinkt als de titeltrack van een filmklassieker.

Support:
De support voor Wouter Hamel zal verzorgd worden door Baer Traa! Zijn eerste single 'Stone Cold Woman' werd meteen 5 sterren track bij Gerard Ekdom en weerspiegelt waar de muziek van Baer om draait; strakke grooves, soulvolle songs en een flinke scheut blues. Eerder dit jaar verscheen zijn debuut 'Out Of Thin Air' en hij speelt nu door het hele land met de Popronde. Met zijn rauwe, oprechte performance en bandleden van Janne Schra, Jo Goes Hunting en Ntjam Rosie is dit een act om niet te missen!
Vertoningsdata
za 30 nov 20:00 Details Tickets
 

Silent Everything - het grote silent disco spektakel!

30 nov
We gaan weer silent! De lekkerste hitjes op 3 kanalen over jouw koptelefoon, all night long. Jij kiest waarop je danst. Vorige editie was uitverkocht, dus wees op tijd met het kopen van je tickets. Nu on sale!


Leeftijd 18+
Vertoningsdata
za 30 nov 22:00 Details Tickets
 

BLØF

Let op! Kaartverkoop start op zaterdag 14 september om 10:00 uur! 

BLØF is een van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single Liefs uit Londen en scoorden sindsdien talloze hits. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 studio-albums uit en sleepte diverse muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. Sinds 2006 organiseert BLØF jaarlijks haar eigen meerdaagse festival Concert at Sea op de Brouwersdam in Zeeland, de thuishaven van de band.

Het nieuwe album AAN telt in totaal veertien tracks, die zijn opgenomen in onder meer Fattoria Musica in Osnabrück, Duitsland en Real World Studios bij het Engelse Bath. Voor dit album werkte BLØF samen met producers Dries Bijlsma (Typhoon), Ferdy van der Singel (Rita Zipora), Huub Reinders en Rob Peters. De keuze voor deze producers en de toevoeging van strijkers, blazers en beats geven AAN een nieuw en eigentijds geluid. Een frisse start voor BLØF.

Zanger Paskal Jakobsen: “Wij vinden AAN onze meest kleurrijke plaat sinds Umoja. We zijn ontzettend trots op dit album en kunnen niet wachten om ons nieuwe geluid te laten horen.”
Vertoningsdata
zo 1 dec 20:45 Details Uitverkocht
 

BLØF

2e show
TWEEDE SHOW! KAARTVERKOOP GESTART.

BLØF is een van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single Liefs uit Londen en scoorden sindsdien talloze hits. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 studio-albums uit en sleepte diverse muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. Sinds 2006 organiseert BLØF jaarlijks haar eigen meerdaagse festival Concert at Sea op de Brouwersdam in Zeeland, de thuishaven van de band.

Het nieuwe album AAN telt in totaal veertien tracks, die zijn opgenomen in onder meer Fattoria Musica in Osnabrück, Duitsland en Real World Studios bij het Engelse Bath. Voor dit album werkte BLØF samen met producers Dries Bijlsma (Typhoon), Ferdy van der Singel (Rita Zipora), Huub Reinders en Rob Peters. De keuze voor deze producers en de toevoeging van strijkers, blazers en beats geven AAN een nieuw en eigentijds geluid. Een frisse start voor BLØF.

Zanger Paskal Jakobsen: “Wij vinden AAN onze meest kleurrijke plaat sinds Umoja. We zijn ontzettend trots op dit album en kunnen niet wachten om ons nieuwe geluid te laten horen.”
Vertoningsdata
ma 2 dec 20:45 Details Uitverkocht
 

Club Pussycat, What's New?

Club Pussycat: What's new?

Club Pussycat is een concept waarbij jij de kans krijgt om bands en artiesten te zien in de intieme setting van onze kleine zaal voordat ze zijn doorgebroken en alleen nog maar in ramvolle grote zalen staan te spelen.

Line-up:
Coming soon
Vertoningsdata
do 5 dec 20:45 Details Tickets
 

Ultimate Eagles

Ultimate Eagles wordt ‘The World Greatest Eagles Show’ genoemd. Na een succesvolle Europese tour trekt de band nu de wereld over met hun nieuwe ‘History Tour’. Vijf zeer ervaren muzikanten hebben hun carrière lang op het hoogste niveau gespeeld, aan de zijde van onder andere Queen, Iron Maiden, Status Quo, Journey, Van Morrison, The Royal Philharmonic Orchestra, Stevie Wonder, Paul McCartney, Ringo Starr, Cliff Richard, John Legend en The Eagles zelf!

Ultimate Eagles bezorgt je het gevoel een avond lang deel uit te maken van de hoogtijdagen van The Eagles in de jaren 70. Het optreden kent vele classics, met als klap op de vuurpijl natuurlijk de megahit ‘Hotel California’.

‘Sensational!... Not a tribute band, these are real musicians with real talent’ - Daily Mail

Dit is een concert met staanplaatsen

Vertoningsdata
vr 6 dec 20:45 Details Tickets
 

New Cool Collective

De achtkoppige, altijd goedgeklede band New Cool Collective (NCC) vierde afgelopen jaar zijn 25-jarig jubileum. Dit feest wordt komend najaar voortgezet met de release van hun twintigste album en een uitgebreide clubtour.

Het collectief toerde al over de hele wereld, won vele awards en weet met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo iedereen aan te steken.

Op het spiksplinternieuwe album weet New Cool Collective het tempo nóg meer op te voeren! 

New Cool Collective bestaat uit saxofonist Benjamin Herman, gitarist Rory Ronde, drummer Joost Kroon, percussionisten Frank van Dok en Jos de Haas, toetsenist Willem Friede, bassist Leslie Lopez en trompettist David Rockefeller.

Vertoningsdata
za 7 dec 21:00 Details Tickets
 

Eden

Vertoningsdata
za 7 dec 23:00 Details Tickets
 

Victorie Sunday Sessions: Dennis Kroon

De special guest van Victorie Sunday Sessions op 15 december is Dennis Kroon

Waan je in een sfeervolle club, waar je onder het genot van een drankje en lekker fingerfood kunt genieten van topmuzikanten. Van goede luisterjazz tot stomende soul & funk, maandelijks op de zondagmiddag in Victorie. 

Deze editie van Victorie Sunday Sessions verwelkomen we Dennis Kroon! Deze zingende militair krijgt landelijke bekendheid met zijn auditie bij The Voice of Holland. Hij maakt daar veel indruk met zijn vertolking van 'Hello' van Lionel Richie. De sympathieke Dennis kreeg lovende kritieken en weet met zijn warme stem het publiek te raken. Zingen is nu zijn tweede carrière en dat bevalt hem goed! Hij komt met een speciaal hiervoor uitgekozen repertoire naar Victorie Sunday Sessions op 15 december. 

De band bestaat dit keer uit Sander de Bie (Celine Cairo, Lorrèn), Aron Raams (Gare du Nord, Paul de Leeuw), Sven Happel (Wouter Hamel, Janne Schra) en Niek de Bruijn (Bireli Lagrène, Kim Hoorweg). Zij zullen in de donkere tijd van het jaar elke maand op de zondagmiddag de beste jazz, soul en funk brengen, met elke keer een bijzondere gast.
Vertoningsdata
zo 15 dec 15:45 Details Tickets
 

24K

Tabitha live op 24K!

24K is de meest opwindende en energieke nieuwe clubnacht van Alkmaar. All night long de beste dj’s met de lekkerste hiphop en RnB platen én de heetste live artiesten. We trappen af met dé artiest van dit moment; Tabitha.

2019 is nu al het jaar van Tabitha! Ze bestormde de hitlijsten met de nummer #1 hit ‘Hij Is Van Mij’ met Maan, Kris Kross Amsterdam en Bizzey. Niet lang daarna brengt ze haar succesalbum ‘HIT-SIG’ uit, waarop Tabitha de unieke cross-over sound laat horen tussen urban- en popmuziek. Vanzelfsprekend verkoopt ze twee keer Paradiso uit. Iedereen is fan van haar muziek en geweldige live performance. Wacht niet te lang met het kopen van je tickets, want alles waar Tabitha staat verkoopt uit!

Line up
Tabitha (live)
Sarita Lorena (live)
April Grey
Sammy Smalls
Rockafellababe
JNM The Naked MC
Wef

Leeftijd 18+
Vertoningsdata
vr 20 dec 22:00 Details Tickets
 

Die Darmstädter Hübsch

Wir Sind Wieder Da - Worldtour 2020

De leukste Duitstalige band van Nederland komt op kerstavond een feestje bouwen

Heimatkapelle Die Darmstädter Hübsch; de legendarische Alkmaarse pop-und-rock-band gaat weer touren! Op kerstavond start de ‘Wir Sind Wieder Da Worldtour 2020’ in Alkmaar. Jarenlang maakte de Hübsch, zoals de band liefkozend door de vele fans genoemd werd, furore op podia in binnen- en buitenland. De pers kwam woorden tekort voor de zegetocht van de van oorsprong Alkmaarse band. En toen werd het opeens stil. Heel af en toe hield de Hübsch het zoveelste afscheidsconcert en natuurlijk waren ze in 2017 bij het afscheidsfeestje van het oude Atlantis aan de Breedstraat.

Bis Jetzt! Met drummer Pauki Kartner en een verder vernieuwde bezetting gaat Heimatkapelle Die Darmstädter Hübsch opnieuw het evangelie van het Duitse Lied prediken. Zangeres Frau Alt heeft in Frau Mutti een waardig opvolgster gevonden en in het piepkleine Duitstalige Italiaanse bergdorpje Parrocchia di Vallarsa werd zanger Eddie Califano ontdekt.

Van Nena tot Rammstein, een smakelijke mix van louter Duitse specialiteiten, Krautrock-knallers, Neue Deutsche Welle-hits en de lieflijke romantiek van jaren 50-klassiekers. En natuurlijk omdat het kerstavond is, staan er ook veel Duitse kerst hits op het repertoire. Iedereen wordt Duits geboren, enkelen zijn Duitser!

Vertoningsdata
di 24 dec 21:00 Details Tickets
 

The Dutch Queen Tribute - Thank God It's Christmas

Thank God It’s Christmas - An evening with The Dutch Queen Tribute.


Vijf bekende muzikanten met één gedeelde liefde. De ene helft van dit gezelschap groeide op met de muziek van Queen, de andere helft ontdekte recent de juweeltjes uit het rijke oeuvre van de band.

Live brengt deze gelegenheidsformatie, bestaande uit leden van onder andere Krezip en Navarone, een ode aan de band die altijd de grenzen opzocht en vervolgens stadions wist te vullen. Verwacht geen verkleedpartij of parodie, maar een show voortgestuwd door de onovertroffen energie die zo typerend is voor Queen live in hun hoogtijdagen. 

Geheel in de sfeer van de laatste dagen van het jaar zal de band de hoogste Top2000 noteringen van Queen ten gehore brengen. Ook mag natuurlijk Queen’s kerstklassieker ‘Thank God It’s Christmas’ niet ontbreken.


Merijn van Haren (Navarone) - Zang
Kees Lewiszong (Navarone)- Gitaar
Joost van Haaren (Krezip) - Bas
Henk Jan Heuvelink (Marike Jager, Klein Orkest) - Toetsen
Bram van den Berg (Krezip) – Drums


Vertoningsdata
vr 27 dec 20:45 Details Tickets
 

Barcode New Years Eve 2020

31 december vier je oud en nieuw in Victorie met Barcode! Alleen maar gezellige partypeople, champagne drinken met je partycrew en het nieuwe jaar inluiden met de lekkerste muziek!

INFO:
Datum: Nacht van 31 dec > 1 jan.
Genre: Urban/Eclectic/Moombahton
Leeftijd: 18+
Tijden: 00:30 uur - 05:30 uur
!! LET OP DEUREN 00:30 OPEN !!
Vertoningsdata
di 31 dec 00:30 Details Tickets
 

The Dirty Daddies

2020
The Dirty Daddies komt tijdens ‘Grand Theft Audio’ tour naar Victorie! 

Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein. De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht twee keer AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af.

Luid het nieuwe jaar goed in met The Dirty Daddies in Victorie! 
Vertoningsdata
za 11 jan 20:45 Details Uitverkocht
 

Wouter Planteijdt - Bullhorn

Duizendpoot Wouter Planteijdt is zanger, songwriter, producer, geluidstechnicus en één van de beste gitaristen van Nederland! Planteijdt is vooral bekend als zanger/gitarist van de band Sjako! Maar zijn carrière als live- en sessiemuzikant en producer is ook zeer indrukwekkend. Zo werkte hij o.a. met Hans Dulfer, Maarten van Roozendaal, Groep Fosko, Jeroen Van Merwijk, Viggo Waas, Corrie van Binsbergen, Ricky Koole, Hadewych Minis, Sanne Wallis De Vries en Paul de Munnik.

Bullhorn
Samen met Gerco Aerts en Mischa Porte kwam de rootsy plaat 'Bullhorn' tot stand. Live opgenomen, akoestisch, zonder opsmuk. In tegenstelling tot het complexe karakter van het Sjako!-repertoire vinden de heren een meer open en akoestisch geluid. Geen dubs, alles live. 
Bullhorn wordt op 11 januari gespeeld in Victorie, met als leidraad de ongemakkelijke keuze tussen de barricades (Bullhorn) en het isolement van de werkkamer (Monastery). 
Vertoningsdata
za 11 jan 20:45 Details Tickets
 

Mothership - Led Zeppelin Tribute

2020

Vijf doorgewinterde muzikanten uit het Verenigd Koninkrijk brengen met MOTHERSHIP een fantastisch eerbetoon aan Led Zeppelin. Geen uiterlijke kopieën. Music is the message: geen kostuums en pruiken, maar gewoon vette, perfect gespeelde Zeppelin songs!

Verwacht alle klassiekers… en een paar verrassingen!

Vertoningsdata
vr 17 jan 20:45 Details Tickets
 

Deelder & vd Lek

JAZZ! Dat is waar het om draait bij Jules Deelder en Boris van der Lek. Het duo neemt het publiek mee op een muzikale reis langs ballades en klassiekers uit het rijke jazzverleden, afgewisseld met oprechte en hilarische verhalen en gedichten, voorgedragen zoals alleen Deelder dat kan.

De heren spelen inmiddels 32 jaar samen sinds hun eerste ontmoeting op de boulevard of Broken Dreams. Dichter, auteur, beeldend kunstenaar, jazzfanaat, drummer, Spartaan Deelder behoeft weinig introductie. Tenorsaxofonist Van der Lek speelde met onder andere Golden Earring, Herman Brood en The Houdini’s en behoort tot één van de beste saxspelers van Nederland.In november 2018 bracht de formatie het eigenzinnige en goed ontvangen album JAZZ uit.

Wat weinigen weten: dankzij de legendarische impresario Paul Acket kon Boris op 18-jarige leeftijd debuteren op North Sea Jazz in een inmiddels al even legendarische tenor battle. Daar kruiste Boris zijn tenorsax met die van zware jongens als Arnett Cobb, Flip Phillips en Buddy Tate. Inmiddels geldt Boris als misschien wel de allerlaatste onversneden ‘tough Texas tenorman’ die er op deze planeet rondloopt.

Deelder en Van der Lek worden (o.v.b.) bijgestaan door musici van naam en faam als gitarist Cok van Vuuren (Fay Lovsky, Ocobar, Beau Hunks, Mathilde Santing, Leo Blokhuis & Ricky Koole), drummer Arend Niks (Corrie en de Grote Brokken, New Niks, Orkater, Scapino Ballet & John Cale) en bassist Peter Wassenaar (Big Jay McNeely, Bram Vermeulen, Maarten van Roozendaal).

Dit is een concert met staanplaatsen

"Zeg Boris van der Lek tegen vooraanstaande Nederlandse (jazz)muzikanten en je hoort zonder overdrijving: fantastische blazer, buitencategorie, enige in zijn soort". – Volkskrant.

Vertoningsdata
vr 17 jan 21:00 Details Tickets
 

Winterpeen Festival 2020

Met je winterpeen naar Merol!

25 januari is het weer tijd voor het legendarische Winterpeen Festival. Hét enige festival ter wereld waar je gratis binnenkomt met een winterpeen. Zoals jullie weten, worden die penen door een festivalkok weer tot een overheerlijke winterpenensoep gekookt en ’s nachts gratis uitgedeeld aan het publiek

We mogen al een eerste naam aankondigen. Dat is niemand minder dan…… Merol! Ja die, met die overheerlijke Nederlandstalige synthpop songs als ‘Hou je bek en bef me’, ‘Ik wil een kind van je’ en ‘Lekker met de meiden’.

Op de rest vd line up moeten jullie nog even wachten, maar zullen we hier bekend maken..

Omdat deze editie ramvol zal worden, en jij natuurlijk zeker wil zijn van een plekje vooraan bij Merol, gooien we een beperkt aantal tickets in de verkoop. Haal ze snel in huis!

Leeftijd 18+
Vertoningsdata
za 25 jan 22:00 Details Tickets
 

Spo Dee O Dee

Spo Dee O Dee na 25 jaar weer te zien op het podium! 

Spo Dee O Dee (een cocktail van rode wijn en bourbon) wordt in 1988 opgericht door gitarist Ross Curry, bassist Ralph Brink en drummer Jan Holtman. In de geest van die tijd mengt het trio heavy rock-invloeden uit de 70’s met funk en soul. Spo Dee O Dee klinkt eigenwijs, bezield en straalt veel zelfvertrouwen uit.

In 1991 neemt Spo Dee O Dee in Hamburg het debuutalbum ‘Going Walkabout’ op, dat wordt geproduceerd door Richard Jansen van de Fatal Flowers. Spo Dee o Dee wordt zelfs als support-act van de dan nog onbekende Black Crowes ingehuurd en vult niet veel later de Grote Zaal van de poptempel geheel op eigen kracht. Het gaat goed met de band, maar toch toch besluit het legendarische trio in 1995 dat het genoeg is geweest.

Nu, 25 jaar later pakt Spo Dee O Dee de draad weer op. Groot nieuws dus voor de fans en voor alle liefhebbers van gruizige, groovy rock!
Vertoningsdata
vr 31 jan 20:00 Details Tickets
 

Eric Vloeimans - Gatecrash

Eric Vloeimans - Gatecrash

Let op! Het is bij dit concert mogelijk om tickets voor zitplaatsen in de zaal of voordelige staanplaatsen op het balkon te kopen. Voor zitplaatsen geldt vrije plaatskeuze.

Eric Vloeimans is een van de meest veelzijdige muziektalenten die ons land rijk is. Hij is als geen ander in staat om zijn trompet elke keer anders te laten klinken. In 2007 presenteerde hij zijn nieuwe elektrische band Gatecrash. Het bijbehorende livealbum ‘Gatecrashin’ scoorde meteen een Edison Award en inmiddels is de band een van Vloeimans’ voornaamste projecten met internationale bekendheid. Gatecrash wordt gerekend tot een van Europa’s beste cross-over bands tussen jazz en pop. Het niveau van deze muzikanten is ongekend hoog en het spelplezier spat er vanaf.

Eric Vloeimans | trompet
Jeroen van Vliet | keyboards
Gulli Gudmundsson | basgitaar
Jasper van Hulten | drums

Timetable
Deur open: 19:30
Aanvang: 20:30
Einde concert: 22:00
Na afloop is er een DJ

Tijden onder voorbehoud 

Vertoningsdata
za 1 feb 20:30 Details Tickets
 

Tristan

JAZZ, FUNK & SOUL MET TRISTAN

Bij Tristan draait alles om de high-energy grooves en de hoge kwaliteit van de arrangementen en composities. De muziek kan het beste omschreven worden als ‘feel-good vintage Acid Jazz music’ met de energie, vibe en het geluid van nu en hun sound doet denken aan bands als Tower of Power, Snarky Puppy en klassieke acid jazz acts zoals Incognito en de Brand New Heavies.

Tristan bestaat uit een aantal van de beste pop/jazz muzikanten uit Europa. Dit geeft zangeres Evelyn Kallansee de stevige basis waar haar prachtige stemgeluid kan schitteren. Funky gitaren, Fender Rhodes en synth sounds: de muziek voert je direct terug naar die te gekke jaren zeventig sound.

Het debuutalbum 'Full Power' dat uitkwam in 2014 ontketende een kettingreactie aan positieve respons, reviews en airplay. Tristan werkte voor dit album onder meer samen met US- soulzanger Heston, saxofonist Nigel Hitchcock en trompettist Randy Brecker.
Zowel ‘Full Power’ en het vervolg ‘2nd Phase’ behaalden de nummer 1 positie in de Engelse UK Soulcharts. Veel (inter-) nationale live en radioshows volgden. Inmiddels is het vijfde album verschenen: ‘The Spice of Five’. De wereldwijde release was in april 2019. Puur, persoonlijk, energiek en vol frisse nieuwe composities, maar zonder de ‘Tristan-sound’ te verliezen.

Na een tour langs o.a. Japan, Polen, Groot-Brittannië, Duitsland, Roemenië, Marokko is Alkmaar aan de beurt op 7 februari! 
Vertoningsdata
vr 7 feb 20:45 Details Tickets
 

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

De kans dat Thijs Boontjes nog alleen naar de kermis moet wordt met de dag kleiner. Zijn ster is rijzende, zijn populariteit groeit. Thijs Boontjes heeft een mooie plek op het poppodium veroverd, ergens tussen de charmante volkszanger en de charismatische rockster in. De laatste tour met zijn uitstekende band was een groot succes en zijn meest recente album 'Geen Achttien Meer' (2019) werd jubelend ontvangen. Het is Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog, het zijn doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. Je zou Thijs Boontjes ook kunnen herkennen als de briljante toetsenist van Douwe Bob. 

Met een heerlijk portie eigenzinnige, Nederlandstalige rock-’n-roll stond Thijs Boontjes dans- en showorkest reeds op grote festivals als Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross, Into The Great Wide Open en Bevrijdingspop. Met bandleden Harrie Roelse, Guido Blom en Jeroen Overman heeft Boontjes hits weten te scoren met het hartbrekende ‘Alleen Naar De Kermis’ en ‘Ballade Van De Moord’, in samenwerking met Roxeanne Hazes. Na een succesvolle eerste clubtour komt de band nu in het najaar naar Alkmaar voor een avond waar rock 'n roll en humor centraal staan en waar uiteraard gedanst kan worden!   

Thijs Boontjes, onthoud die naam!

Tijdschema
19.45 Deur open
20.15 Aanvang
Vertoningsdata
za 8 feb 20:15 Details Tickets
 

Fastlove

februari

Fastlove - A Tribute to George Michael komt naar Alkmaar!

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond. De show slaat geen enkele publieksliefhebber over; 'Careless Whisper', 'Freedom', 'Faith', 'Father Figure'', 'One More Try', 'Outside', 'Jesus To A Child', 'Kissing A Fool', al jouw favorieten komen aan bod.

Van de klassiekers van Wham tot de succesvolle hits tijdens de 80’s tot de goeie tunes uit de 90’s en noughties, zelfs het onweerstaanbare 'Flawless' komt aan bod. De passie, flair en unieke sensitiviteit van George Michael worden overgebracht tijdens dit concert.
Vertoningsdata
za 15 feb 20:45 Details Tickets
 

Maan (opening tour)

Nadat de uit Bergen afkomstige Maan in 2016 ‘The Voice of Holland’ won, heeft ze haar plek in de Nederlandse muziekwereld met overtuiging veroverd. De veelzijdige Nederlandse zangeres, bekend van o.a. de hits 'Ride It', 'Spijt' en 'Lief Zoals Je Bent', ontving lovende kritieken voor haar clubtours. Zo schreef NRC: “ze is openhartig en bij momenten ook straat-wijs, en innemend als ze met achtjarige meisjes over het podium danst. Maan kan alles.”

Dat Maan alles kan heeft zij ruimschoots bewezen. Zo was zij dit jaar op Bevrijdingsdag 'Ambassadeur van de Vrijheid 2019' samen met Kraantje Pappie en DJ Sam Feldt. Daarnaast scoorde de getalenteerde zangeres een giga hit met ‘Blijf Bij Mij’ met Ronnie Flex, bereikte de EP ‘Waar Ga Je Heen’ de gouden status, ontving ze meerdere awards, gaf ze in 2018 een indrukwekkend Pinkpop optreden en nam ze ook nog eens deel aan ‘Dance, Dance, Dance’. Als kers op de taart stond de recente hit ‘Hij Is Van Mij’ met Kriss Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey maar liefst veertien weken lang op nummer 1 in de Streaming Top 40 en behaalde het de platina status.

Het succesverhaal van Maan de Steenwinkel leest als een goed boek. Het destijds 18-jarige meisje uit Bergen heeft in een paar jaar tijd ongelooflijk veel bereikt en is uitgegroeid tot een succesvolle Nederlandse artiest. Wij zijn ongelooflijk blij dat ze, niet ver van haar oorspronkelijk huis, een waanzinnig optreden komt geven bij Podium Victorie.
Vertoningsdata
vr 21 feb 20:00 Details Tickets
 

Ruben Annink

Haarlems singer-songwritertalent Ruben Annink komt naar Victorie! 

Je kent hem misschien van de finale van 'De beste singer-songwriter' of het afgelopen seizoen van 'Beste Zangers'. Hij maakt eerlijke en warme Nederpop. De singer-songwriter heeft in de afgelopen jaren zijn plek gevonden tussen de stijlen van Acda & De Munnink, Marco Borsato, BLØF en Guus Meeuwis. De Haarlemse zanger - die zijn carrière als straatmuzikant begon - is op zijn 15e ontdekt door Ali B, waarna hij al snel hits scoorde met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft de zanger afscheid genomen van de urban muziek en zijn eigen sound en stem ontwikkeld. Deze mooie ontwikkeling is duidelijk te horen op zijn laatste EP ‘Helderzien’.

Tijdschema
19.00 Deur open
19.45 Aanvang
Tijden onder voorbehoud
Vertoningsdata
vr 6 mrt 19:45 Details Tickets
 

Maxi Jazz | (Faithless) DJ Set

LET OP: DIT CONCERT IS VERPLAATST VAN 2 NOV 2019 NAAR 11 APR 2020!

Maxi Jazz
is wereldberoemd geworden als de charismatische frontman van supergroep Faithless. Als een van de allergrootste dance acts stond Faithless in arena's en waren ze headliner op 's-werelds vetste mondiale festivals. Ze verkochten miljoenen albums en scoorden hits als 'God is a DJ', 'Insomnia' en 'We Come 1'. Totdat Maxi Jazz besloot om een punt te zetten achter Faithless om meer tijd in zijn band Maxi Jazz and the E-Type boys te stoppen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan...

Maxi Jazz draait met zijn Personal DJ Set vooral wat hij zelf te gek vindt, uiteraard zonder zijn Faithless-historie te verloochenen. Zijn set bestaat uit R&B, reggae, funk, soul, hiphop en natuurlijk minimaal 1 of 2 Faithless-knaller, met live vocalen. Music from the good old days. Dat Maxi Jazz nog steeds tot een van de grootste behoort, blijkt uit zijn succesvolle shows in de Benelux tijdens het 2018-festivalseizoen. En nu niet alleen op Glastonbury, Pinkpop en Werchter, maar ook in Victorie!

Wegens gezondheidsredenen is dit concert verplaatst naar 11 april. Reeds gekochte kaarten voor Maxi Jazz blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht deze datum niet uitkomen en wil je toch retourneren, verzoeken we je een mail te sturen naar info@podiumvictorie.nl.
Vertoningsdata
za 11 apr 20:45 Details Tickets
 

Suzan & Freek

Met hun tien eigen liedjes tellende debuutalbum Gedeeld Door Ons tonen Suzan & Freek aan dat ze muzikaal niet voor één gat te vangen zijn. Uiteraard ontbreken de hits Als Het Avond Is en Blauwe Dag niet. De overige acht liedjes hebben ook elk een heel eigen en origineel geluid. Op het debuutalbum bewegen Suzan & Freek zich met gemak over een enorm muzikaal speelveld.

Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets lijkt ontstaan, timmeren ze al lang aan de weg. Het tweetal vindt elkaar op de middelbare school in de Achterhoek, waar de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Muziek is in eerste instantie een hobby. Onder de noemer ‘De Minuut’ posten zij filmpjes op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Dat slaat enorm aan en er ontstaat een fanbasis. De grootste kracht blijkt de manier waarop Suzan & Freek liedjes herkenbaar houden, maar ondertussen volledig naar hun eigen hand zetten. Voor ze het weten doen ze een uitverkochte clubtour tot aan de Randstad aan toe en is hun ster rijzende, zonder dat ze überhaupt eigen materiaal hebben.

Debuutsingle 'Als Het Avond Is' verandert alles. Het eerste ‘eigen’ nummer nestelt zich langzaam maar zeker in de harten van de luisteraars, stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40 en is inmiddels een ware Nederpopklassieker. Een succes dat de inhoud van het debuutalbum danig heeft beïnvloed, zo stelt Freek. “Het maandenlange succes heeft ons de tijd gegeven om heel weloverwogen aan onze nieuwe muziek te werken. Er hoefde niet meteen een nieuwe single te komen, we hadden de rust om een zo divers mogelijk album te maken. Uit die rust kwam ook de keus om op ons debuut geen enkele cover te zetten. Gedeeld Door Ons bevat een verzameling eigen liedjes die heel goed laat horen wie we zijn en waar we voor staan.”
Vertoningsdata
do 16 apr 19:45 Details Tickets
 

Marley75 door Rootsriders

De Rootsriders vieren in 2020 de 75e geboortedag van Bob Marley met een selectie van hun persoonlijke favorieten uit het rijke repertoire van de King of Reggae en natuurlijk de onmisbare klassiekers die iedereen uit volle borst mee kan zingen.

75 jaar na zijn geboorte is de grootste reggae artiest uit de geschiedenis ook voor Europa's beste Bob Marley coverband nog altijd een dankbare inspiratiebron. Zij zullen ook met deze nieuwe show laten zien én horen dat Marley's tijdloze liedjes ook vandaag nog altijd even relevant zijn als toen ze indertijd door Marley werden geschreven. Positive vibrations gegarandeerd!

Vertoningsdata
vr 24 apr 20:30 Details Tickets
 

Fleddy Melculy

2020
Een mallotige mix van brute hardcore, zwaarmetalen mokerriffs en stand-up comedy

Het verhaal van Fleddy Melculy mag gerust één van de opmerkelijkste verhalen uit de Belpop geschiedenis genoemd worden. Wanneer brulboei Jeroen Camerlynck in 2016 de video van 'T-shirt van Metallica' online gooit, heeft hij geen flauw benul wat dit zou ontketenen. In een half jaar tijd ontpopt het illustere gezelschap zich tot één van de meest populaire Belgische metalacts van het laatste decennium. Nederland lust duidelijk pap van Fleddy (en andersom). Na het debuutalbum Helgië (2016) en talloze shows in binnen- en buitenland schoppen de heren het zelfs tot support van Guns N’ Roses.

Ze spelen festivals als Rock Zottegem, Graspop, Lokerse Feesten, Antwerp Metal Fest, Crammerock, Pukkelpop plat en al snel komt het tweede album ‘De Kerk Van Melculy’ uit. De inspiratie komt uit alledaagse dingen en wereldproblemen, zoals de Fiat Multipla. Katers. Ikea. Dat een potvis geen vis is. ISIS. Het drumspel van Lars Ulrich. Domme mensen. Gepensioneerden in de supermarkt. 

Het derde album pikt in het voorjaar van 2020 de draad op waar die na het tweede succesvolle album is gelaten: Fleddy Melculy is nu een echte rockster. Achternagezeten door horden groupies; badend in een luxeleven van geld, drank en drugs. Het resultaat is wellicht het hardste en meest agressieve album van de familie Melculy up to date, maar tegelijk ook de meest melodieuze en toegankelijke plaat tot nog toe. Klinkt heel vreemd hé, maar je zal wel horen wat we bedoelen.

Titel en releasedate volgen!
Vertoningsdata
vr 8 mei 20:00 Details Tickets
 

Robert Jon & The Wreck

Let op! De voorverkoop start op donderdag 10 oktober om 10:00 uur!

Robert Jon & The Wreck is niet zomaar Southern Rock


De band geeft een eigen draai aan dit genre, met meer soul en meer blues. Je hoort flarden Lynyrd Skynyrd, dan weer intense soul- & blues-invloeden en kort daarna doet de harmonieuze samenzang en gitaar je weer aan The Allman Brothers denken.

Live is de band een absolute sensatie. Bezoekers van het Moulin Blues Festival kunnen erover meepraten. Ze speelden binnen een mum van tijd de hele tent plat. Zelf vat de band uit Orange County, Californië, hun muziek in drie woorden samen: ‘Music, Miles and Whiskey’. Een absolute aanrader voor liefhebbers van The Allman Brothers, Lynyrd Skynyrd, Blackberry Smoke, The Marcus King Band en Nathaniel Rateliff and the Night Sweats!

Tijdschema
19.30 Deur open
20.00 Aanvang
Tijden onder voorbehoud
Vertoningsdata
vr 26 jun 20:00 Details Tickets